Vi vann :D

Gjorde ju en etikett förra veckan till en ice age flaska. Idag blev vi klara! Lackade korken med silvrig nagellack, fyllde den med vatten och hällde i några droppar med grön karamellfärg, ut och fotade den i snön och gjorde en reklamskylt! Vi gjorde en liten omröstning i klassen och vem som gjorde uppgiften bäst ;) Och vi vann!!

Nude Nails

Börjar veckan med ett nytt nagellack :P Det fick bli en lite annorlunda färg! Tror inte jag har använt den innan... Men den matchar ju i alla fall till det mesta.
Hmm.. Jag e lite slarvig när jag applicerar nagellack ;) Men som tur e så går det som hamnar utanför nageln bort efter några handtvättar ^^

Årets första semla


helgen och sånt

Dåligt med uppdatering i helgen eftersom jag har varit med Adi ♥ Vi har väl inte gjort något speciellt igentligen! Kollar på film, ätit en massa, varit i stan, varit hos farmor och farar och försökt fixa farfars dator, men det gick sådär eftersom han inte hitta sitt e-mail lösenord x) Så det fick bli en fika ist!

Älsklingen åkte hem vid 7 på morgonen idag eftersom han skulle jobba, så jag somna om sen ett par timmar och sen väckte pappa mig eftersom vi skulle kolla på 3 lägenheter :D Jätte fina! Skriver mer om det senare!
Kom hem för någon timme sedan och nu laddar jag ner alla säsonger av sex & the city och äter chips rästerna från igår ;D

Matte e inte lätt

Svårt att dra mig iväg till mattelektionen idag asså -.- Dels för att jag var trött men allra mest för att min älskling låg och sov precis brevid... Aja! Snart hemma igen ju ;D Men matte e jobbigt!!! Men måste ju tydligen läsa det för att eventuelt kunn läsa vidare.

This is us

Bild: Paula Blomgren
This is us - Backstreet boys

Nails made with love



Från Tjuvlyssnat.se

Två pojkar, 6 år; åker pulka.
Pojke 1: Åker ner genom att stå i pulkan, han råkar trilla, slår sig och börjar gråta.
Pojke 2 (argt): Så där får du INTE göra!!! Då får du inga brudar.

Hawaiii

Den här är bara så sjukt dålig att den blir sjukt rolig! "Vi lever i ett mörker, där det regnar småspik"

Det é lungt

Nyss kommit hem från skolan! Lungn fast rolig dag :D Jag e barnvakt! Så blir väl bara att ta det lungt med en film eller något!.. och jordnötter ;)

Paunanas

Märkt att Paula har ett dåligt inflytande på mig :O Det var nämligen så att hon var sjuk idag. Och jag plugga, plugga och plugga! Hela dagen hela lektionen liksom!! Inget flummande alls :S Tråkigt, men så sjukt mycket jag fick gjort. Men det räcker att du e sjuk en gång i halvåret Paula.... och varför har jag då lagt ut en bild på en annanas? För att det e gott. Och har lite samma egenskap som Paula har på mig... Det kliar nämligen nått så fruktansvärt (haha, jag e rolig) i munnen efter jag har ätit det :( Men det är ju inte så att jag låter bli att äta det ändå! ...Som med Paula! Jag dumpar ju inte henne för att jag är mer koncentrerad i skolan utan henne liksom.
Så det jag nu har kommit fram till är att Paula = Annanas.

Arash


Temptation (feat. Rebecca)

Boro Boro

Broken Angel (feat. Helena)


Purple nails


Ice age 4

Dagens uppgift var att göra en ny läskdryck från företaget coca cola. Den skulle heta ice age 4 och det skulle vara päron smak. Såhär såg min, paula och josses etikett ut :) Vi kommer skriva ut den och även göra en reklam affisch ang den! Så det får nu ju se senare!

New design

Dåligt med uppdatering idag, eftersom jag har varit ute och fotat bilder till min nya blogg design! Vad tycker ni om den? Var lite lat denna gången så det är inte jag som står för html grunderna.

Key to my heart

Har ju glömt att visa er armbandet jag fick av Adi till jul :D ... Eller ah, en vecka efter. Eftersom jag råkade (klantig som jag e) göra sönder det första! Men fick nytt iaf :D Som jag inte har gjort sönder än faktiskt!!
Kan lägga upp en tydligare bild lite senare... Inte lätt att ta kort på sin egna högerhand kan jag ju lova!

Today my life begins - Bruno Mars


Anywhere is paradise...

...When you're with the one you love ♥

tåg e kul

Tröttnat på mina smyckes bilder? :( Jaja... Ska inte lägga upp fler då (idag)! Nu skulle jag tro att jag befinner mig på tåget! Det här inlägget skriver jag nämligen kvällen före! hahaha, tänker ni I know. Men det e kul att underhålla någon mer än mig själv!  Snart får jag träffa min älskling också ju :D ♥ Önskar alla en lika supertrevlig fredagskväll som jag kommer få! ;)

Ofokuserade bilder blir bra bilder


Rubriker e svåra :/

Tjosan och hejsan alla morgonpigga! Nu ska jag iväg till skolan... Matte B och Svenska B står på schemat idag! Sen blir det att packa eftersom jag ska till Adi lite senare ♥ Tidsinställer lite inlägg så ni inte dör av tråkighet liksom! För visst älskar ni min blogg?? ...nähe :O Ja é inte bitter inte

Paulas kille kan norska!!!

"Jäj har ståpikk, eftersom du har så fine pupper."
På ren svenska blir det: Jag har stång, eftersom du har så snygga tuttar.
Men ändå... Svårt att inte få stånd om man ser en sån här muskel knopp ;D

details


ima pudel

Don't even bother asking why. Cuz ima pudel.

inte bara jag som e korkad :D

Jag, Josse och Paula sitter och pratar om Josses muslimska kille på bussen...

Jag: Men om ni ska gifta er... då måste väl du bli en muslim??
Josse: haha, näe!! Han får ta o bli svensk i stället.

Ligger jag efter??

När kom EMD's nya skiva ut?? Enligt spotify 2010... Men hur har jag missat det då?? :O vet att det bara är covers, men tycker dom är sjukt bra ändå!
Burning
Anywhere is paradise

There's a place for us

Inte 5 av 5 toasters

Mamma har köpt ett schampo som gör håret lika spikrakt som en asiaters hår utan att man ska behöva använda varken plattång eller hårfön!! ...Trodde hon ja? Jo mitt hår är nog lite plattare än vanligt på bilden, så liiite kanske den fungerar?
Men den luktar fruktansvärt gott :D Så det är inte så att jag vill klaga eller nått! Tänker fortsätta använda den faktiskt!

Varför säger alla att vi från Norge är korkade??

Har inte gjort nånting idag förutom skolan... Så har inte mycket o skriva! Men kom på alla gånger jag egentligen gör bort mig varje dag... Kanske ska börja skriva om lite sånt också :)
Matte lektionen:
Lärare: Vet du vad klockan är?
Jag: Ja, den är 10 över 10.
Lärare: Va?? Ne det är omöjligt.
Jag: Ja det är det nog, eftersom jag har glömt att ställa tillbaka klockan från Rumänien!
Lärare: Vad är klockan då??
Jag: 10 över 10.
(Den var kvart över 9 kom vi fram till efter ett tag...)

Medialektion:
Paula: Vilka undertexter ska det finnas på våran dvd då?
Josse: Svenska, Danska, Finska....
Jag: Norska, Norska teckenspråk, Norska punktskrift, Norska...
..Och nu ska jag svara på frågan i rubriken :D
Svar: ..För att vi faktiskt är det ibland! Näää då... Bara lite gulligt störda :D

The man in the Basement

Satt upp till 2 inatt och klippte våran trailer ;) Blev rätt nöjd med resultatet iaf :D

Tron Legacy

Jag och älsklingen va på bio igår och kollade på Tron Legacy 3D! Hörde efteråt att det var många som inte tyckte om den... Men vi tyckte iaf den va jätte bra :D Väldigt "spacy" men det hade vi ju förväntat oss ;)
Nu har iaf Adi åkt hem och timmarna efter han har åkt känns alltid så oändligt ensama :(

Adi ♥

Åker in till stan nu för att möta Adi på tågstationen :D ♥ Han ska vara här i helgen! Så det kommer nog bli en nice helg!! ;)


Coca Cola Vanilla

Testade Coca cola vanilla idag! Jag tycker ju om både smak och lukt av vanilj annars, men denna var faktiskt lite väääl söt för min smak. Eftersom jag tycker cola smakar lite för sött utan vanilj så var inte med vanilj så mycket bättre direkt ;)

Skräckfilm

Idag har jag, Josse och Paula tillbringat dagen i Paulas källare! Dagens uppgift var nämligen att göra en trailer till en skräckfilm som var tvungen att heta "Mannen i källaren". Ni får självklart se det färdiga resultatet när det e klart! Men bjuder på en bild så länge!

Wish

Två bilder jag fota idag med kameran :)

Ny kamera!!

Min kille köpte ju en systemkamera innan vi åkte till Rumänien! Och när vi kom hem så tänkte han ändå sälja den! Och eftersom jag älskade hans kamera och hade tröttnat lite på min Nikon D60 så bytte vi kameror ;) Hans kostade några 1000 lappar mer än min men... (a) Har jag inte den bästa killen?
Fotat lite med den men eftersom det fattas en kabel till den så går det inte att få in bilderna på datorn ^^ Men det ska jag allt få ordning på snart!
Olympus E-PL1 heter den.

Go låt


Skolan väntar -.-

Hårt att gå upp idag måste jag säga :( ...Efter en hel månads lov! Aja... En bra nyhet har jag iaf! Bussarna har börjat gå varje halv timme här ifrån så jag fick sova en halv timme längre idag ^^ Men nu måste jag då sticka! Vi hörs senare ♥
Outta my head - Darren Styles & Manian

Romania


Jag e tbx


Bilder från Rumänien kommer liite senare :D Tänkte fixa en ny bloggdesign för det nya året också! Nått ljusare ;) Så håll utkik! Och visst har ni saknat mig??? :D haha

God jul och gott nytt år!!

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
11/6 ♥
Höll du några av dina nyårslöften?
Japp :)
Blev någon av dina vänner förälder i år?
Ja! 
Vilka länder besökte du?
Norge och Rumänien.. Och England såklart :)
Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?
Saknat agurkan juu ♥
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Mycket grejer
Vad var din största framgång 2010?
Många framgångar :) 
Största misstaget?
Vet jag faktiskt ej
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja..
Bästa köpet?
Köpt så mycket grejer ju! x) 
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, smink, väskor och på en resa ju :D
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaa :D 
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
Here I am - Bryan Adams 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Aldrig varit gladare :D aldrig varit ledsnare °.°
Vad önskar du att du gjort mer?
Inget speciellt faktiskt! Rätt nöjd med min insats..haha! 
Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit mindre vid datorn ;)
Hur tillbringade du julen?
I Rumänien med min älskling och hans familj ♥
Favoritprogram på tv?
und och bortskämd är typ det ända jag har sett på så det får bli det ;)
Bästa bok du läst ?
Inte läst en ända bok 2010 
Största musikaliska upptäckten?
Maneleeee ;D
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Åkte till Göteborg med min kille och hittade på massa kul :) bl.a. universeum, bio och liseberg!
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
I guess
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Jeans i skolan och mjukis hemma typ 
De bästa nya människorna du träffade?
Bästa bästa var Adi ♥ Sen många fler såklart både i Sverige och i Rumänien :)


Photobucket Photobucket