sv; Anna Anka

KOMMENTARER
Postat av: Carro
Asså shit, när jag såg detta klippet blir jag bara så arg!! man behöver inte vara vältrånad för att vara snygg, det är inget fel på dom som är lite större, dom är precis lika snygga som alla andra och ska inte tryckas ner av hennes skitsnack!! Och dom behöver absolut inte vara själviska!! vad tänker hon med?? Och först så säger hon att det är viktigt att vara snygg och vältränad för att det är snyggt och det tycker männen om och sen så säger hon att det inte spelar någon roll hur man ser ut. Jag blev bara lite upprörd :O


Precis! Ingen har rätt till att trycka ner på andra på det sättet. Jag är helt säker på att det finns tusentals kvinnor i Sverige (och i andra land med självklart) som har en mindre snygg kropp än Anna, men ändå har ett mycket bättre liv! Pengar och utseénde är verkligen inte allt här i världen. Se till att göra någon nytta i stället!

Ny design igen då!

Bloggdesignen är inte riktigt klar än.. men så här kommer den se ut ungefär! Vad tycker ni??

Anna Anka...

Gud vad jag stör mej på människan!!
Bara för att hon har en vältränad kropp, betyder inte det att hon är så mycket bättre än alla andra!

Namnsmycke!

Jag är med i en tävling på Fokis blogg, om att vinna ett eget namn halsband från Betties Galleria!
Skulle vilja ha smycket i silver! Är dom inte fina??

 

 

 

 

 

 


Hate my design.... -.-

Hatade verkligen min bloggdesign, så tar den här sålänge... Tänker göra en ny nu så fort jag får tid! En med lite mera höst tema! Får se vad det blir?! :)



lite från helgen som varit...

Hej och hå, efter en rolig helg :D På fredag kom ju min norska kusin Iselin och min moster hit! Då såg vi på idol och hade mysigt! ♥ Sen blåste vi upp den stora luftmadrassen som jag och Iselin skulle sova på! Lite varmt och väsningt blev det, men helt ok för två nätter :)

På lördag blev det ju Ullared! Himla massa folk, så det var att krocka sig fram med kundvagnen för att komma någonstans! Det hade självklar varit bätte ifall det hade varit liiite mindre folk, men vi får ju skylla oss själva eftersom vi valde lördag och lönehelg! Fick tag på en massa onödiga och bra grejer med! bl.a. tröja och mysbyxa, böcker, datorsaker, smink, hårinpackning, örhängen, nagel stuff ♥, värmeljus och en massa annat!
Och idag, söndag! Gick väl upp vid 10 tiden och åt en lång söndagsfrukost! Var meningen att vi skulle gått en promenad, med glömde helt av det mitt i alla goda smörgåsar! hehe xD



Nu har dom iallafall åkt och jag har städat lite på mitt rum... ♥
Ska ta en dusch nu, och sen fixa nya naglar... Får se sen om det går något bra progrm på TV med! Någon som vet nåt??



Simma!!

Nu ska jag snart ge mig av till badhuset för att sima med klassen! Vi har idrott! Men jag tycker ju om simning i regel, så vi får se hur det går :-) Senare kommer min kusin Iselin och min moster från Norge, så det ska bli kul! ♥
Ursäkta bilden xD

John Bauers reklamfilm!!

MTV och John Bauer gymnasiet ska nu göra en reklamfilm...Där självklart jag är med att tävlar om att bli en av dom utvalda! Skulle verkligen vara hur kul som hälst att vara med!
Tryck här för att komma direkt till sidan.
Vecka 41 utses vinnaren! En tjej och en kille! Håll tummarna för mig! (Y)

Idol erik?!

Igår efter skolan tog jag bussen till stan för att träffa Ida! Vi tog en fika och hade jätte mysigt... Men väl hem kl.17 ungefär! Sen städade och bytte jag ut lite möbler i mitt badrum (ok..simons också, men jag använder det mest!!). Var helt slut sen kl.20, då det var precis lagom att sätta sig framför tv'n och kolla på idol!
Min favorit på idol är nog Erik... Vilken är eran favorit?



Ska plugga mediaproduktion nu ;D




leka med maten??

Någon som är trött på att höra: "Lek inte med maten!!" Då är det här något för dig....

                         










Nya ipod nano

Så himla sugen på den nya ipod nano! Med massa nya funktioner, bl.a. videokamera, stegräknare och radio! Har ju en ipod nano nu med, men den gamla då. Den är råsa 4GB. Så om jag ska köpa en nya vill jag ha mycket minne och en ny färg!




Min favorit färg är nog röd?! Annars är svart eller grön också rätt snyggt ^^)

Vilken färg är eran favorit??

trög måndag...

Sitter i skolan nu, har lunchrast ^^) Har rätt tråkigt faktiskt -.- Ska inte något spec efter skolan häller... Men det är väl ok! En trög måndag är ju inte så ovanligt!


Gulligt va

svart i höst ;D

Blev lite shopping igår! Fick tag i bl. annat skinnjacka och nya vinter stövlar!♥ 
Svart skinnjacka med luva! 499,- på cubus

Svarta varma uggs liknande skor! 349,- på DinSko.

Två armband med svart sknnkedja. 69,- på Kapphal.


Gullig lila/svart rutig tunika, 99,- på rea, veromoda!

Sen har jag varit på söndagspromenad idag med! Tog ju med kameran då förstås!



Bilderna är oredigerade!


Blev lite bilder i dagens inlägg i alla fall! :)






090918

Har nyss haft gympa! Rätt soft idag... gick en promenad med kompisarna bara ^^) Nu har vi nyss käkat jätte god skollunch! Bakad potatis med röror! Nu ska vi ha mediakunskap och sen ska jag iväg till kören, innan det är helg! :D

kände bara för att skriva ett inlägg eftersom det var en hel dag sen!! xD Var på teater igår med! Rätt roligt! Vi spelade en liten pjäs som jag inte kommer ihåg vad heter.. Jag fick rollerna kistan och rödstrumpan! haha x)






mina små wanna be skönhetstips!

Lite från mig ifarten! Videon är så typiskt mig det kan bli!
Och nej... Jag gjorde inget med flit!
Hur har eran dag varit?? ♥ Min har varit bra!





PS!! Har gjort en design blogg!! :D DinaDesign

Norskt inlegg!! :D

Jeg er så rar.. xD haha.. For det første så skriver jeg på norsk, siden jeg har fått en hel del forespørsler om det.. Og fordi jeg ble litt lei av å skrive svensk hele dagen!! For det andre så føler jeg at jeg aldri blir fornøjd med min bloggdesign!! Og nå når jeg har lært meg litt mer om photoshop i skolen så er det jo så mye å gjøre!! Men man kan jo ikke få alt i en design heller!!
Noen av mine bloggbanners ;D Gikk ikke å laste opp flere!
Så...Har dere noen idér til nye farger og sånnt til en ev. ny design?? :D
Og... Funderer på å klippe meg!? Kanskje, kanskje ikke?? Og kanskje stripe det.. eller hva det nå heter på norsk.. ;p Slinga, heter det på svensk iaf!

tandläkaren

Varit hos tandläkarn i morse :-( Gick väl bra... föruton att han filade mitt tandkött med sandpapper!! Helt svullen munnen känns det som... Men hade inga hål! :-D Åjdå..lektionen börjar nu! Bloggar sen när jag kommer hem!



Fixa naglar..

Sugen på lite förändring? Lösnaglar är perfekt! Man använder sina händer mycket och det betyder att man också lägger märke till förändringen! Spelar ingen större råll ifall du vill ha kårta eller långa.. Men jag rekomenderar att börja med korta och när man blivit van ökar man längden!
Du behöver: sax, fil & ditt favorit nagellack!

Limma med superlimm nageln, innan du sätter på den filade och klippta lösnageln.


Lacka naglarna när dom är pålimmade! Två lager för att få bgäst effekt ;D
(Ursäkta dårliga bilder... men inte så lätt att fixa naglar och fota samtidigt!)




090912

Hann aldrig skriva igår ju!! Har mycket att göra på fredagar... Först har vi gympa, 3 timmar! Sen datakunskap tills vi slutar, 15.10. Sen tar jag bussen till stan för att gå på ungskören och sen tar jag bussen hem kl. 17.30 och är hemma lite efter kl. 18! Så jo, jag var rätt trött igår -.-
Men hade sovmorgon till kl.8 idag, så det var skönt >.< Två timmar mer än vanligt så det var sovmorgon för mig! Sen åkte jag iväg till bibblan för att låna ett par filmer till i kväll, samt lite godis på tempo ;) Tänkte göra lite pizza sen med, så det kommer nog bli en rätt mysig kväll!
Ha en jätte mysig lördag! ♥





untitled.

Hej på alla som har väntat på ett inlägg idag! Har verkligen inte haft mycket tid xD Eftersom jag pluggat, tre timmar webbdesign idag! Tiden går rätt snabbt då. Sen käkade jag soppa och gick em efteråt.. Eftersom jag inte har några extra lektioner på torsdagar!
Åker nu om tre timmar till stan! Börjar på teater idag vetni.. wish me good luck ;D Nu kanskejag ska läsa imin bok xD Har radan kommit till 3e kapittlet!
Maii idag... Ser lite trött ut men -.-








Idol igen och nyfotade bilder!

Nu har jag nyss duschat och sitter nu framför tv'n och väntar på att idol ska börja ^^) Läste i två timmar förut ur första boken twilight! Var nån specialare där dom fösta 20-30 sidorna var skrivna från Edwarts perspektiv! Riktigt roligt! Fick man veta vad han tänkte om Bella när dom först träffades.. Vilket var..intrensant!! hehe!
I morgon pluggar jag bara 3 timmar webbdesign :D Gött!! Sen blir det hem och sen iväg till stan igen eftersom teater gruppen setter igång i morrn! ♥ Ser jätte mycket fram emot det!!

Just det.. Här är ett par nyfotade bilder!
Bilderna är oredigerade! Fotograf: Helen






twilight kom idag!

Har lunch nu så får passa på att uppdatera! Trött är man idag med -.- Har engelska nu dom sista 3 timmarna.. så det är ju rätt soft ;D för min del! Sen ska jag hämta twilightboken på bibblan :D ser sjukt fram emot att entligen läsa en tjock bok xD Får se hur långt jag kommer! Vad tror ni? Kommer jag läsa ut den??

Just nu sitter hela klassen och är jätte sociala och spelar datorspel.. hahah >.<






H&M varor!!!

Pappa kom nyss hem från jobbet och hade med sig en himla massa provvaror från H&M :D Alltid lika kul! Idag fick jag: 4 toppar, en tjock cardigan, två väskor, browns puder och ett skärp! Så får nog städa upp lite i mina lådor i morn..för 3e gången denna månaden xD MÅSTE ha en riktig garerob!! Får inte plats på mitt lilla rum bara.. :-/ ♥
Någon som kollade in idol förut då?? Himla många roliga xD Men många bra med!!
God natt! ♥

Idol 2009!

Tjoo ^^) ♥ Nyss kommit hem! Vad snabbt dagarna går!! Hinner ju nästan inte med något annat än plugg känns det som :-/ Men det är ju roligt också :D Stortrivs på min nya skola!  ♥
Samuel är sjuk idag... Mamma är också lite snuvig..Så hoppas inte jag har smittat dom :-/ Jag som precis blivit frisk! Det är ju flera än bara mig som är sjuka xD Känns som hälften i min klass är hemma eller nåt.. Men tror tt många har slutat ;P pallade inte mitt tjöt.. haha :-)
Ni missar väl inte sesongstart på idol i kväll kl.20.00 på tv 4???
Här är ett par roliga videos från förra årets idol program:

Ett par shopping måsten!

Ååå vad trött jag är idag!! Inte alls taggad för skola.. Rätt soft i första lektionen iallafall, blev film :) I går klickade jag hem en skinnjacka! Som jag nog kommer ha massa nytta av nu i höst och vinter!
Andra måsten är:

Ett par sköna, varma klackar eller boots!


Stor, varm halsduk! ♥


Varma, mysiga tröjor och cardigans!

Ne nu blev jag shopping sugen.. ♥ Ska plugga vidare och drömma får man gör sen ;D




Bonde? Nja..

Godkväll alla läsare! ♥ Haft en bra dag?? Det var iallafall jag haft! Nu här hemma har jag bara slappat...framför tv'n, datorn och annat som man an sysselsätta sig med! I morgon har jag media(?!) och svenska i skolan! Hoppas vi slutar lite tidigare som idag! Det är så skönt att komma hem en liten timme tidigare! ♥
Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik, samt är jag på farmville på facebook! Jätte roligt ju! Någon mer som har det?? Verkligen som att ha en egen liten gård.. Förutom att man inte behöver lyfta rumpan från stolen, utan bara fingrarna på tagentbordet >.< Kunde nog ändå inte haft en gård... Dessutom luktar det ju hemskt!!
På tal om bonde så är det väl sesongstart på programmet Bonde söker fru, snart?

Båthändelser...

Så... Då var jag hemma! Och lite nya bilder har jag hittat också ;D Ja ni får tycka som ni vill men jag tycker bilderna är himla roliga xD
Lite för snabbt kanske??
Aj...
Schysst??
Några är verkligen på fel ställe vid fel tillfälle!!
Inte lika kul kanske?? Undrar hur det gick med hon i båten?!


Har ni varit med om någon tragisk rolig båthändelse??

Naturvetenskap ;D

Har nu naturkunskap håller på med ekosystem, men fick ta en rast ;D Så asså jag skolkar inte! haha Kommer skriva ett längre inlägg sen när jag kommer hem eftersom nätet här cpar nåt sjukt ;D

Avslutar med en bra bild ;)


På skylten står det: "Tack för att du kör försiktigt genom staden!" haha...



Hur gullig!!

Tänkte igentligen inte skriva mer idag med efter att ha sett detta videoklippet var jag ju bara tvungen att skriva.. ♥
Naw ♥ Jo vissa dagar är man på bättre prat humör än andra ;D Vi hörs i morn! Nattis!♥


råsa ros naglar

Nyss fixat naglarna! Hittade en nagellack med underbar råsafärg och dessutom luktar den jätte gott! Som rosor! Annars kollar jag på film :D Lånarna! Kommer ni ihåg??

Celebs tattoos!

Hej på er! ♥ Pappa har nyss kommit hem så nu är jag fri.. Inte längre barnvakt asså ;) Så sitter nu och myser framför tv'n! Hittade också ett par snygga bilder på kändisars tattueringar!
Posh har en tattuering som är skriven på hebreiska! Står: "I am my beloved's, my beloved is mine"
Rihanna har satsat på stjärnor!
Eva har en tattuering av hennes mans nummer (i basket) nie :)
Christina har också en tattuering på hebreiska! Där det står samma text som på Vickans tattuering!
Och Angelina har en massa tattueringar! Vad tycker du?? Snyggt eller lite överdrivet?







Ishotell

Uch vad det regnar ute... Kom att tänka på att det snart kommer bli himla kallt här i Sverige :-S Men det kanske blir lite gött ändå! Varma jackor och stora halsdukar med goa mössor på huvudet ;D
Hittade då dessa bilder.. Vad sägs om att bo på ett isholett i vinter?
Receptionen!
Utomhus poolen...
Vad sägs om lite orgelmusik i kylan??
Inomhus konst...
Matsalen?!
Och självklart ett av hotellrummen!








Ny design..

Då har man en ny blogg design då ;D Har gjort den själv..Satsade på lite svart nu till hösten! Hör gärna av dig om du vill ha en ny header eller en helt ny blogg design!
Min nya header! Vad tycker ni om bloggens nya look???

hmm.. Japp en liten göttegris e jag allt ;D



Sov så gott alla så hörs vi i morn... Eller ja..senare idag ;) ♥

Godiis och pizza... Lördag ;D

Blev tyvärr ingen bok för min del idag.. Alla 16 ex var utlånade, så fick varsågod att ställa mig på väntelistan! Men lånade tre filmer och en ljudbok i stället! En perm fick jag köpt också! Och lite godis såklart ;D ♥
Nu har jag nyss ätit kebab pizza! ;P

Twilight

God morgon ♥
Har nyss sminkat och klädd på mig, eftersom jag ska in till stan nu snart! Ska bl.a. köpa en perm till mina låttexter från kören och kanske låna twilightboken på bibblan?? Blev lite sugen när jag hörde att kusinen läser den ;D Länge sen jag läste en bok med, så det kanske är på tiden! Kan ju skriva mer om det sen i eftermiddag!
Pappa och Samuel ska iallafall in och se på Pinoccio på teater! Nästa pjäs kanske jag är med i?!

Första boken: Om jag kunde drömma!






Kör övningar och teater!

Har nyss kommit hem från ungdomskören! Det var roligare än förväntat och vi sjöng en massa härliga låtar! I mars/ april åker kören till Tyskland och uppträder :D Jätte kul! De låtar vi övar på just nu är dessa:
Självklart Michael Jacksons låtar!

Man in the mirror
Will you be there
We are the world


Just nu sitter jag och ser igenom mina körlåtar och käkar popcorn! ^^) 
Vet ni??? På torsdag nästa vecka börjar jag på drama/teater :D haha.. Så kommer nog bli en hel del för mig att stå i framåt! Men det är kul! (Y) Stor skilnad från förra året!

USB-prylar och kulturskolan!

Har precis haft gympa på östergårdsplan i regnet... Vi gick 5 km med stavar! Sen skulle vi ta bussen tillbaks.. Eller ja, jag och Renee tog bussen.. medans dom andra gick xD
Vet ni??  I dag börjar jag på kulturskolan! Ungdomskör! Blir säkert roligt! ^^) Fick reda på det idag så det kom ju lite plötsligt på x)

Nu tänker jag visa upp lite roliga datorprylar! :)








USB- lampa :)



Hör nog av mig sen när Jag har kommit hem :)

/Helen♥


Michael Jacksons sista farväl...

I dag blev Michael Jackson begravat på kyrkogården Forest Lawn. Bara nära vänner och familj av Michael var på plats under cermonien. Gatorna runt om kyrkogården var avstänga för att hålla alla fans borta.
Michael Jacksons läkare, Conrad Murray, är fortfarande starkt misstänkt angående Michaels död. Han anklagas för att ha förgiftat honom genom att ha gett Michael en/flera starka doser mediciner på samma gång.
För att skydda Michaels kista, har dom nu stöpt in den i betong! I kistin har han bl.a. med sig en vit handske och små brev från hans barn ♥ Nu får vi bara önska honom en vila i frid och avsluta med en sista låt!

Blogg it is :)

Har tänkt lite över dan, och nej.. Jag slutar inte blogga!Kommer dock inte skriva lika mycket personligt som förut.. Utan kommer skriva om något annat mer intresant i stället! :) Nu...Behöver jag er hjälp! Nedan har jag skrivit ett par förslag på vad jag kan blogga om för mer än min vardag!






-Kändisar
-Prylar
-konst
-skönhet (som typ hår och smink?!)
-recept...
-tips
-veckans blogg
-tävlingar

Kanske någon av dom ovan, eller är det något annat just du skulle vilja läsa om?! Feel free och jag blir jätte glad för alla tips! Jag vill bara inte sluta blogga nu!!
Kram på alla och sov så gött! ♥

Sluta blogga??

Nej nu orkar jag inte mer om fjortisbloggandet..
Har nyss gått en promenad och sen tog jag en dusch! Kollar nu på film och sen måste jag sova.. Sen har jag funderat lite på att sluta blogga för ett tag. Som en blogg paus?? Jag tycker ju det är kul och så med bloggandet med det känns som att jag bara gör det för att jag måste liksom nu mera.. Och så ska det väl inte direkt kännas? Får tänka lite till på saken innan jag lägger av >.< Lite har jag faktiskt tröttnat..Har haft blogg i ett halvt år iaf :-)
Jag får sova på det! God natt! ♥
/Helen  ♥

Photobucket Photobucket