Överanskning imorn!! ;D

Förlååt för att jag inte la upp bilderna idag som jag sa att jag skulle ^^ Som straff ska jag lägga upp en video imorgon... Inte direkt en videoblogg fast en video där ni hör mig sjunga xD Illa!!

Trööööött :(

Lika illa varje gång klockan ringer kl. 06.00 :( Aja...så här ser jag ut idag iallafall!




1000 kr :S

Då var jag hemma efter skola och shopping! Brände av nästan 1000 kr :S Men orkar inte fota allting idag, så bilder får nu i morgon! fick iallafall tag på det jag ville ha + lite till ;)

Bl.a. detta ;D

Godmorgon ^^

Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja! Efter skolan tänker jag att åka till knalleland för att shoppa i min ensamhet, haha. Massa onödiga saker som jag måste ha!! Skriver mer om vad jag köpte efter jag har köpt det...




Besatt av ögon

Ritat i hela dag :) Jätte kul ju! Iallafall när man får till det också. Tänker köpa riktiga blyerts så det blir lite lättare att rita. Kramp i handen nu typ ^


Vilket utav ögonen är din favorit? Min är nog den första!

Mys, Film & Popcorn


...är väl det våran dag kommer bestå av idag ;) Önskar alla en trevlig lördag! Bloggar kanske mer ikväll! ♥




Helg!!

Idag började jag 12.20 och hade 3 spännande timmar med svenska B framför mej!!! Tanken på att jag kommer ha denna lektionen varje fredag eftermiddag i ett helt år framåt är verkligen glädjande... eller inte ;)



Kladdkaka

Eget recept till o med! Kommer inte ihåg det...eftersom jag bara använde lite av det vi hade :) Måste erkänna att det blev aldeles för mycket smör i! Men den va fullt ätbar ^^


Rekomenderar alla att följa ett recept när ni ska baka ;) haha

Illustrator

Idag har vi haft medieproduktion och då skulle vi kalkylera i adobe illustrator. Alltså måla av något! Kunde tyvärr inte ladda upp bilden som jag ritade av... Men såhär blev iallfall resultatet:

Lite slarvigt xD Men man ser ju vad det är.. eller? Faktiskt inte alls lätt


Back to liiiife

Då ska jag springa iväg till bussen! Hemskt att behöva gå upp kl. 06 idag :( Back to life! Idag har vi iallfall engelska och rörlig bild (film) på schemat... Så det kan nog bli en bra dag trots allt. Förutom att vi får en ny engelska lärare... Hon förra va ju så gullig :/ Hoppas den andra kommer va lika snäll (a)

Idag har jag på mej leggings från gina och en svart kofta!

never say never

Jaa idag började vi 09.30! Sen hade vi idrott! Eftersom vi har börjat med idrott B nu så var det mest information mm. om kursen! Sedan var det Foto A som stod på schemat! Men vi var inte så många i klassen som hade valt foto så det va typ inga där xD

Såhär såg jag ut idag iaf! Byxor: Zara, t-shirt: Stadium och en svart kofta från cubus hade jag me ;)


Öppen himmel

Varför blir det alltid så att när jag ska ut o gå eller jogga så börjar det regna som aldrig förr?? xD Hände idag igen... Efter att ha fikat med mamma så fick jag så dåligt samvete att jag tog med mej benen och gick ut för att gå! Sen 30 minuter hemifrån öppnade himlen sig och det regnade så det nästan gjorde ont att få dropparna på sej, seriöst xD Så jag spang hem på en kvart! Nu ska jag duscha. haha


Kakan var iallafall god :)

Städat

Då har jag nyss städat mitt rum på min lediga dag o allt ;D Men det behövdes verkligen! Sen råkade jag dammsuga upp några underkläder som låg under min säng me :( R.I.P
Nu sitter jag o lyssnar på musik och kollar igenom mobil bilder :P Och kolla vad jag hittade: hahahahahaha

Guud va säxxy ;D

Lite kläder....

Jodå... Liite kläder har jag allt ;D Städat min garderob idag... Slängt det som ska slängas och lagt i påsar det som ska upp på vinden eller ges bort! 4 timmar tog det -.- Så är ganska trött på kläder nu!! haha


Back to School

Då har jag nyss kommit hem från skolan! Första dagen avklarad (Y) Bara 7 veckor kvar till höstlooov!! :D höhö

Hände ju inte så jätte mycket idag direkt...Vi fick iallafall våra datorer tbx och nya busskort!

Så såg jag ut i dag :) med jeans till det! Tack för tröjan och dom andra kläderna Carro!! ♥


Våran födelsedag!

Dåligt med uppdatering den här veckan, men får skylla på att min älskling har varit här :D Vi har bl.a. firat våran födelsedag! Både hemma och i Göteborg!








På universeum i Göteborg hittade vi en polisbil! Visst passar han som polis?? xD


Näää.. Mycket bättre som kriminell ;D höhö Passande låt ♥

Akvarium!

Sen glömde vi helt bort kameran ;D haha, så mer bilder blev det inte! Förutom dom vi köpte på Liseberg!! Haft en jätte bra vecka iallafall! Men i morgon börjar verkligheten igen och skolan börjar! Idag har jag köpt lite nya saker till skolstarten...En ny datorväska, en t-shirt och en svart kofta :P

Sjukt snygga miner jag gör

Det här kommer bli en rolig vecka! Idag kom Carro, och imorgon kväll kommer min älskling!! :D Kollade iallafall igenom lite bilder innan och såg att jag e sjukt bra på att göra snygga miner på typ alla bilder!

Kommer ångra att jag la ut dom korten ;D Men dom bjuder jag faktiskt på ändå... höhö


Helen Tipsar!

Något jag nästan alltid har med mig i väskan är Handsprit! Hatar känslan av att vara smutsig på händerna och det är ju inte alltid det är läge att tvätta händerna ;) Därför är det perfekt att ha med sig denna lilla flanskan i väskan!


Misery

Idag kom mi nmormor och morfar hit! Så har väl pratat med dom idag.. ;) Eller ja, jag vaknade 2, så har faktiskt inte varit vaken så länge! Måste passa på att sova länge nu innan skolan börjar den 23. Sen blir det upp och hoppa klockan 06.00 -.- Hur ska det gå till egentligen??

 


stan och städ

Vad har jag gjort idag då? Va i stan och bokade tid för synkontroll, eftersom jag ska börja övningsköra snart! HJÄLP. Sen träffade jag Josse och några andra i stan och va me dom ett tag! Sen kom jag hem och städade -.- Men med hög musik i lurarna så går det bra ;) Här är vad jag lyssnade på:

Mad - Ne Yo

Te Amo - Rihanna

Forever Love - Taio Cruz

Här ser vi våran dammsugare som är väldigt bra och fin! ..eller inte


seg & regning dag

Igår kom vi hem vid 8 tiden... så orkade verkligen inte blogga! Sen hade vi ju ändå bara suttit i bilen/ färjan hela dagen! Idag vaknade jag vid 15.30... Gött att sova i sin egen säng igen :D Nu håller jag på att packa upp lite!


Sista dagen på Gotland





(Lovade att skriva att det är Samuel som har tagit denna bild, och ingen får ta den!) haha


Då e de den siste dan vi e her på Gaoutland! I morgon åke vi heimåt! Ska bli skönt att komme här efrån! (needå, det har inte varit så illa xD ). Idag har vi iallafall bara varit i Visby! Sen blev det hem till stugan och packa och städa!

stranden

Samuels sjuuukt snygga look idag ^^ haha ♥                                 Vattnet va kaaaallt!! :S


Simon dränker sin syster!

Idag va vi på stranden! Och efter 4 timmar utan solkräm såg jag ut som en tomat! Och nu sviiiiiider det :( Men får skylla mej själv! Imorgon är det iallafall sista dagen på Gotland. Faktiskt lite hemlängtan... Beror nog mest på min stora, mjuka säng :( Men två nätter till ska jag nog klara av!

dagen idag

Idag blev det shopping! Asså det finns till och med BIKBOK här! Inte ens Borås har ju det! Aja, köpte ändå inget där.. Blev bara underkläder och en mascara idag ;) Sen gick jag och mamma på bio, bröderana karlsson! Jätte rolig var den ;D

"dagens outfit", låter så uttjatat x) Kom på nått nytt namn??
Iallafall...
jeans - Zara
t-shirt - H&M
skor - skopunkten?!
halsband - ur & pen

Fårö idag



















minigolfen!





Här ser vi den som NÄSTAN vann!! 3:a iallafall (a)

några bilder från stockholm







Bilder från visby








visby

Idag har vi varit i Visby (Gotlands stad) :P Riktigt mysigt var det, med alla gammla hus och antika butiker :) Jag och mamma åker nog dit en sväng nån mer gång innan vi åker hem! Jag är fortfarande helt chockad över hur stort det är här!! Börjar vänja mig lite vid "stuglivet" också... Fast jag säger absolut inte att jag gillar det! ^^ Men det är helt okej för en vecka. Nu ska hela familjen ut och spela minigolf!

Bilder från dagen lägger jag upp lite senare ;)


Bildbomb från dagen














Photobucket Photobucket