Tre teman och navet

Varit på navet i NO idag! Rätt OK ;) Nu har vi medieproduktion och ska se en rysare sen... Så det blir mysigt ♥ Men först ska vi göra klart en uppgift vi gjorde för inte så länge sen...Vi fick en bild som vi skulle fixa tre olika teman till: Nattliv, kaos och stress!


Nattliv

kaos

stress





Bye bye Sweden....

Norge neste ;D Packat, duschat och gjort mig klar för ett par timmars bilresa upp till Norge nu då! Ska bli gott att få andas in lite norsk luft igen! hehe ^^ Kommer inte ta med mig datorn upp den här gången, eftersom vi bara stannar ett dygn, så kommer bli lite dårligt med uppdatering över helgen :)  Däremot kommer jag ta med mig min kamera så jag kan ta massor av fina bilder att visa upp i bloggen sen! ♥ I min väska ligger nu andra boken ur twilight serien, min ipod, en flaska ramlösa, nötter, min kudde och lite godis ♥

Helen testar...

Lip plumping ultra shine ♥ Love it ;) Den sitter länge på läpparna, "smakar" himla gott, återfuktar och livar upp torra vinterläppar! Finns i två olika färger..En ljusrosa och en lite mörkare! Först tyckte jag att 49,- var lite dyrt för en lypsyl...Men ångrar inte en sekund på köpet!

Men med varje produkt brukar det finns något negativt...Så tänkte ge ett litet tips! - Ta inte för mycket!! Lypsylen kommer att klumpa sig, vilket inte är så bekvämt! ;)







Julklänning!!

Puh! Nyss slagit in en massa julklappar till våran Norska slekt...Eftersom vi ju ska till Norge över helgen! Så blir att lämna över lite julklappar då! Shoppade en massa bra idag faktiskt, fastän jag inte hade något speciellt jag skulle köpa! En klänning jag ska ha på julafton :D
Jättefin var den! 199,- på H&M! (Går även att ha stroppless!)

Köpte även ett svart och ett silver nagelack från depend! Billigt och bra! ♥ Ocksåååå lite smått och gott att ha på resan :) Men nu måste jag packa! Hinner nog inte med det imorn kväll eftersom jag kommer hem ganska sent!

X-mas shopping

Idag ska jag och mamma julshoppa lite efter skolan! Slutar ju tidigt idag :) Så det ska bli kul! Har bara köpt en enda julklapp än så länge! Men det är ju flera veckor kvar till julafton så jag har lite tid på mig iallafall!


Hur har ni det med julshoppandet? Är alla julklappar redan köpta eller väntar du lite, som jag? :)




Fotodag...

Hej på er ♥ Haft en bra dag?? Har iallafall jag haft :) I skolan fick vi låna fotostudion i skolan och fotade en massa! Sen när jag kom hem var jag tvungen att fota till mamma! Tog en massa julkort :) Så det var ju lite mysigt endå ♥ Imon blir det lite julshopping! Har lite inköp att göra innan helgen då jag åker till Norge! Men det ska nog bli kul!
På bilderna ser ni Minna, Samuel, Emelie, Paula och mig! Renée är fotografen ♥

En utav mina egna bilder också.......

House!!

Sitter här och kollar på House! ♥ Love it! Men har tyvärr inte kunnat se på så många avsnitt i det sista, haft så mycket annat! Men kul att kolla på ibland endå :) Idag har jag Haft mediekunskap och Svenska i skolan! Sen kom jag hem och passade mina små brorsor >.< Läst 100 sidor ur New moon boken!! Ska läsa ut den snart så jag får sett filmen på bio!! Ska bara hitta nån som vill se den med mig!

Ska sova nu tänkte jag.. Nattis ♥





vårmodet?

Hejsan alla! ♥ Nu är det ju exact en vecka till 1.december!! Längtar ♥ Men det är väldigt kallt ändå!! Så lite längtar vi väl till våren? Gjorde en vår outfit på polyvore idag iallafall :) Längesen jag var på den sidan...Men nu blev jag lite sugen igen! Vad tycker ni? Är vi redan klara med vintern?? Neee...Klart vi inte är!!
purple paint

Coffee art

Konst kan vara så mycket... En utav dom kan vara kaffe konst!
Hittade en video på youtube där vi får se hur man gör "coffee art" :)

Keep it real

Photoshop är ett bra verktyg för att pigga upp och göra bilder bättre! Men även i photoshop finns det enligt mig gränser att hålla sig innanför. Jag tycker bilderna nedan inte skulle ha retucherats alls! Alla är ju redan så vackra på sitt eget sätt! Men klart mycket mer säljande. Hade du sett en tidning med en försida med den oretuscherade Britney på hade du nog häller köpt den med en snygg och perfekt medell på, visst?! Och så fungerar det! Skönhet säljer bättre! Vilket är mycket dårligt för världen. Vi ser ju upp till alla "perfekta" modeller och kändisar! Men ingen är så perfekta som vi tror dom är! Därför är program  som photoshop både bra och dårliga! Kan ju vara jätte kul att leka sig med, men när det ska publiceras... Keep it real ;D
Vad tycker du om retuschering? Bra eller dårligt?






Evan den allmäktige

Vaknade klockan 11.30 idag.. Mår fortfarande inte jätte bra, så stannade hemma idag! Kollar på film och bara tagit det lungt ;) Filmen jag sett heter Evan almighty (Evan den allsmäktige), verkligen en jätte rolig film!!

Har du inte sett den?? Se den ;)







Reklam kan vara kul!

Bästa reklamfilmen på TV?? Ica reklamerna är nog min favorit! ♥ Dom gör verkligen rolig reklam för sina varor! Humor gillar vi! (Y)

Vilken är din favoritreklam??







Illutioner!!

Optical Illusion Animations
Optical Illusion Animations

Kom nyss över en jätte cool video! Om illutioner med hjälp av bara papper!! Himla snyggt...Klicka på bilden ovan!!

Ghost whisperer

Sitter och kollar på en utav mina favoritserier just nu! Ghost whisperer ♥ Har du någon favoritserie??

Morninggg :)

Gör ett litet snabbt inlägg innan jag går iväg till bussen! Riktigt dårligt väder ute och jag har skit ont i armen jag tog sprutan i!! Men hoppas det går över snart! Annars har jag inte märkt av några andra bieffekter faktiskt :)
Så ser jag ut idag ;) Vad trött jag ser ut på morgonen!!! xD

Tävling på Fokis.se

Är med i Fokis tävling om att vinna en iphone! Hittade även ett jätte snyggt skal till iphone på denna sidan! Vinner man inte första priset (iphone) kan man vinna ett par snygga Nonstop hörlurar :) ♥

vaccinerat mig idag!

Vaccinerat mig mot svininfluensan idag, kl. 14! Gjorde inte alls ont och har ännu inte märkt några bieffekter.. Skönt att ha tagit den nu! Tråkigt att behöva ligga sjuk i flera veckor med influensan.

Artiklar

Nya kategorier kommer finnas på bloggen, snart!

Musikvideos

Nya kategorier kommer finnas på bloggen, snart!

TV

Nya kategorier kommer finnas på bloggen, snart!

Skvaller

Nya kategorier kommer finnas på bloggen, snart!

Roliga bilder

Nya kategorier kommer finnas på bloggen, snart!

Program

Nya kategorier kommer finnas på bloggen, snart!

Naglar

Nya kategorier kommer finnas på bloggen, snart!

Hot or Not

Nya kategorier kommer finnas på bloggen, snart!

Ny Design

Vad tycker ni om min nya design? Den är inte riktigt klar dock...Håller på med drop down meny ;) Så det tar lite tid! Men annars blev jag jätte nöjd! Älskar färgen jag hittade, som var 669999; hade tydligen skrivit fel förut!

(kanske får göra en ny autograf med nu då...?)

E.M.D's julskiva

Sitter och myser på mitt rum nu, med massa tända ljus och lyssnar på E.M.D's julskiva som jag fick igår! Har
lyssnat på den 5 gånger redan!! ♥
Massa härliga jullåtar på den! Flera år sen jag fick eller köpte en CD... Men den här kunde jag ju bara inte missa! Har du lyssnat på några av låtarna? Vad tycker du? :)





Otuuuur

Otursdag idag.... Först försov mig en hel timme, så hade bara 5 minuter att göra iordning mig på. Sen tappade jag min frukost på golvet i bussen -.- Så kom jag till skolan och kom på att jag skulle redovisa om vattenkraftverk idag i NO; enda problemet var att jag inte kunde något om vattenkraft! Gjorde en powerpoint och skulle koppla till den till projektorn... Då hängde sig hela systemet och jag fick starta om den tröha datorn och alla trodde projektorn hade gått sönder!!

Måste trösta mig med en ny bloggdesign tycker jag ♥ Kommer snart upp på bloggen, så kika in lite senare och tyck till om den :)

Ett hint: Så kommer färgerna bli! ♥


färg: #69999;
,för den som undrar :p





ännu en helg över....

Idag har jag suttit mest framför datorn! Designat lite bloggar :) I helgen har jag både designat Carros blogg och Dilans blogg, samt påbörjat en ny till mig egen! Inte så nöjd med den jag har nu... Så får se när den blir klar!
Mamma och pappa kommer hem från Stockholm snart, och carro åkte hem till Dalskog för några timmar sedan ♥ I morgon är det ju en ny vecka... Vilket betyder att det endast är 5 veckor kvar till jul lovet!! :D



Grattis till pappa idag!!

Idag har det blivit en halv sovmorgon eller vad man ska säga ;) Är ju barnvakt...och samuel vaknade kvart i 8, men jag kröp ner i sängen igen, så det blev ju en "halv" sovmorgon xD

Nu har jag och Carro nyss fixat oss inför dagen! Har inga speciella planer! Men det är ju skönta att bara ta det lungt på helgen tycker jag! Har ni några planer? :)


Sen vill jag gratta min pappa på födelsesdagen!! Gissa hur gammal han blir?? ♥







Guldfisk...

-Jaha, tänkter du.. Dom små söta fiskarna som inte kräver så mycket jobb, dom som glömmer allt när dom har simmat ett varv runt sin skål... Men vet du? Det är inte alls sannt då det gäller min fisk! :)
Min fisk heter Sam och har levt i sin fisk skål sedan 20.Augusti i år! Den första månaden bodde den där med sin bästa kompis Sim, men som tyvärr dog i mitten av september.
Kan ju börja med att berätta att varje kväll när jag släcker lampan för att sova, vaknar lilla Sam till liv! Den plockar upp stenar med munnen och slänger dom mot skål glaset! Han bubblar som aldrig förr och plaskar iväg. På morgonen därimot, när jag vaknar, är det knäppt tyst i skålen! Så han gör tydligen detta endast för att retas! ♥
Den är rätt humoristisk också... Ofta när jag ska ge den mat, så står jag och ser ner i vattnet för att se ifall den äter.. Men den bara simmar i väg! Men när jag vänder mig om och går ett par meter ifrån skålen, simmar den snabbt fram till sin mat och äter allt ihop i ett nafs!! ♥

Det är inte bara roligt att ha en liten fisk att ta hand om... Den måste ha mat 2-3 gånger per dag vilket betyder att man inte kan resa bort för en längre tid utan att någon tar hand om ditt lilla husdjur. Fisk skålen måste rengöras noggrant 2-3 gånger i månaden vilket är jobbigare och skitigare än vad det låter. Ungefär halva vattnet måste bytas ut med rent minst en gång i veckan och måste självklart som andra husdjur, få lite uppmärksamhet ♥
Men när jag sitter och kollar på min lilla söta guldfisk som simmar runt i sin egna lilla värld, måste jag säga ett det känns bra att ta hand om någon annan än sig själv ibland också! Iallafall när det gäller en söt liten fisk som Sam ♥
Har du en fisk eller ett annat husdjur?? Är det mycket jobb eller tycker du det bara är mysigt?? ♥
Såg på ett forum här om dagen att det har blivit förbjudet med fisk skålar i sverige?? Varför då? Min fisk verkar ju trivas jätte bra i sin skål! Tack för svar! ♥

Photoshop!

Hejsan! Hoppas alla har haft en bra morgon!? ♥ I morse var iallafall jag jätte trött -.- Sov till halv 7, sen när jag bara hade 20 minuter på mig tills bussen gick, så var jag ju bara tvungen att gå upp!!


Nu sitter jag och leker lite i photoshop! Nyss lärt mig hur man kan sätta färg på svartvita bilder ;D Jätte kul! Kan ni mycket om photoshop? Jag är inte bra, men håller ju på att lära mig! Vilket dels är meningen med varför jag går på den linjen jag går på :)


Orginalet                                        photoshopat!


Nu är det bara 3 timmar webbdesign som väntar, sen slutar jag, klockan 11 idag ;D Måste vänta lääänge på carro, men får väl se vad jag kan hitta på hemma för kul! Ha en fortsatt bra dag, så kanske jag skriver mer ikväll!

Chalk art ;D

Nyss haft VG-prov i matte!! Hoppas det gick bra..Kändes rätt ok iallafall!
Efter skolan ska jag försöka hitta en buss som går till Hulta, så ska jag möta carro där! ♥ Sen åker vi in till stan! :)



Nu, dagens fråga! Vad tycker du om chalk art?? Jag tycker det är himla coolt och skulle gärna vilja se en på riktigt :D

Ha en bra dag alla!! ♥

 


Läskiga bilder!!

God morgon ♥ Sitter i skolan och väntar på att dagens lektion ska börja! Mediekunskap och svenska på schemat idag... Båda rätt jobbiga ämnen men inget slår väl matte? Så är nöjd!

Hittade ett par roliga bilder förut xD

'
Fokusera på pricken i mitten och flytta huvet fram och tillbaka! Läskigt!!




Hur smart är du?? Ser du ett ord eller ser du bara en massa svarta boxar??






Nageltips??

Vad gör alla mina underbara läsare? ♥ Själv har jag plattat håret och grejat med lite andra småsaker nu innan vi ska lägga oss :) I morgon har jag mediekunskap och svenska om jag inte kommer ihåg fel! Är så dårlig på att komma ihåg saker ;D
Saknar mina lösnaglaaar!! ♥ Men har ju lovat migsjälv att inte sätta på några nya innan jul -.- Inte bra för naglarna! Försöker spara ut riktiga i stället... Men neeejdå, mina naglar bara går av!!

Har ni några tips på hur man får starka och långa naglar??





Lindex...Hiss eller Diss??

Sitter i skolan nu och kollar på Lindex shop online sida! Kläderna ser dock inte lika fina ut i verkligheten, tyvär! Inte allt självklar, men det mesta. Fast skorna älskar vi! ♥ Men visst var kläderna snygga ändå? :)


Brukar du handla på Lindex, tycker du dom har snygga kläder där? :)




Tävling på Leias blogg!

Är med i en tävling på Leias blogg, där man kan vinna ett presentkort på H&M värd 450 kr!
I lOVE H&M ;D






Farsdag & Födelsesdag!

Idag firar vi både farsdag och min pappas födelsesdag, en vecka för tidigt för födelsesdagen men eftersom han kommer vara i Stockholm då så firar vi allt på samma gång! Jag och carro har bakat sockerkaka nyss som vi ska fylla med hallon och vanilj kräm ;) Gick tipspromenad på morgonen också så nu är vi rätt trötta!

Riktig fin höstdag är det iallafall idag! ♥ Och grattis till alla pappor!!







Glöm ej farsdag i morgon!

I morgon är det farsdag! Håller på att göra farsdagskort och planerar vad som ska vara på tåratan som jag och kusinen tänker baka i morgon! Vad ska ni göra i morgon då det är farsdag? :)


Min pappa! ♥





Chihuahua

Nyss gått en lång promenad med min och Carros sysslings hund xD En jätte gullig liten chihuahua!
På den sita filmen hör ni min lille brorsa Samuel som var jätte rädd för den litta jycken! ♥ I kväll ska vi nog bara ta det lungt! Sitter här med varsin dator och lyssnar på musik och har en massa tända doftljus! Kul med lite selskap igen! ♥
Har du några planer för kvällen?:)

spinning!

Skriver nu efter en riktigt lång och stressig dag! Brukar bli så på fredagar :) Idrott, datorkunskap och sen kör... På idrotten idag blev det spinning på studio aktiv här i Borås! Ett riktigt snyggt gym faktikst, ger lite hotellkänsla! Men spinningen var himla jobbig!! Trodde jag skulle svimma där ett tag :p
I morgon bitti ska jag och farfar hämta min gulliga kusin i trollhättan, eftersom hon ska praoa hos pappa hela veckan! Kul med lite selskap mitt i vardagen! ♥ Vad är era planer inför helgen? :)





Hur gulligt? ♥

Igår ladda jag upp en bild på en gullig rosa mössa, samt vantar! Eftersom det var många som tyckte om dom Kikade även in på H&M för att kolla ifall dom också hade någon liknande, och det hade dom :D
Både mössan, fingervantarna och halsduken finns i tre olika färger, rosa, naturvit och svart! ♥ Under 100-lappen pr. styck också!

Vinter!!

Snöade idag på morgonen! Längtar till December, så vintern kan börja på riktigt! Har typ slutat nu... Fast min buss går ju inte på ett tag..Så sitter här och bloggar istället!

Snöar det där ni bor? :)






Ny bloggdesign på väg!

Håller på att göra om min blogg...Så då vet ni ifall bloggen ser lite konstig ut för tillfället :)

Varma kläder gillar vi (Y)

Eller hur? Mössor, vantar, stora halsdukar och stickade cardigans... Perfekt nu på hösten och vintern! På lovet köpte jag en ny mössa från indiska! :)




Vilken accessorar är din favorit? :)

Väskor... Man får aldrig nog!!!

Letade igenom lite nya höstväskor på H&M! Hittade en massa snygga och prisvärda väskor! Har mååånga, men man får väl aldrig nog av dom, eller hur? Vilka är era favoriter??






Nördglasögon

Vad tycker ni om så kallade "nördglasögon"?? Själv tycker jag att det är snyggt till vissa personer, som har stil till det ;) Men jag skulle nog inte köpt dom själv!

När blir det för smalt??

Världens modeller har alltid varit smala...Men när blir det för smalt?? Själv tycker jag inte det är speciellt snyggt när det ända man ser på bilder är ben med hud över! Vad tycker du?








Photobucket Photobucket