dagens me

Alla kläder från Gina tricot :) Halsbandet är från London och the scaaarf är från H&M! Håret har jag lockat lite lätt med min plattång! Äntligen lärt mig hur man gör det nu ^^ Det går mycket mycket snabbare än med en locktång! Så det rekomenderas!
Har hoppat av praktiken... Så ska jag va i skolan dom sista veckorna.. i knappt 4 timmar varje dag! as gött!!

Norway

Då e jag och mamma påväg till Norge :) Vi hööööörs!

Detta visste du inte om sömn


LONDON

Imorgon åker jag och mamma till Norge för att på torsdag åka vidare till LONDON!! :D Kommer bli riktigt kul ju!!

Shopping!!

Stickade tröjor från Gina Tricot 149,- stk.
Långärmade tröjor 129,- stk.
Gråa & Svarta Jeans 199,- stk.
Allt från Gina! Hittar verkligen inga kläder på H&M längre :S Antingen har min stil ändrats eller så har dom fått fulare kläder!

Just how much I love you

Hittade ingen mindre bild ^^ 23 dagar kvar tills vi åker till Rumänien :D Stannar där en hel månad! Längtar sjukt mycket ♥ Fast det är ju liite pirrigt också med tanke på att jag inte kan så mycket rumänska och det är tydligen inte så många som pratar engelska där... x)

Sorry, Blame it on me


Hårtips!

Den senaste veckan har jag verkligen inte orkat att stå o platta eller locka mitt hår! Jag har ju naturliga lockar egentligen men håret brukar bli så stort och ruffsigt om jag bara låter det självtorka! Så det jag gör är att efter jag har duschat så borstar jag igenom håret och sen sätter jag det i en toffs mitt på huvvet ;)
När jag vaknar på morgonen så tar jag ut toffsen, i med lite mousse och sen blir resultatet som det på bilden nedan :)

Fira ^^

Nu blir det ut o fira lite! hela familjen + farmor och farfar ska ut o äta middag :)

Grattis pappi <3

På både födelsedagen och på farsdag ^^
Världens bästa pappa ♥

Beautiful monster

... Eller nää ^^ Har en bra helg! Känns som att jag inte har varit hemma på en vecka så mycket har gjorts idag faktsikt!

måla, måla, måla

2 dagar av praktiken har gått och ja... det va inte som jag hade tänkt mig! Vi håller på att göra en studeo åt henne! Vi är 4 tjejer som jobbar där! Idag har jag målat golv och fick sitta lite vid datorn också o göra ett album till en kund! Igår målade vi verkligen heeela dagen och när jag tänkte på att jag skulle va där i 5 veckor så dog jag lite inombords, haha ^^
Älskar hennes datorer dock ;D

APU


Nu ska jag ha praktik i 5 veckor, så det blir ingen skola föräns år 2011 faktiskt!! :D Känns rätt gött! Jag ska praktisera hos en fotograf som heter Wiwi! En tjej från klassen som heter Madde ska också vara där, så det blir säkert jätte bra! Hoppas vi får schysta tider bara (a)

My BoBoo

Lite dåligt med uppdatering, men har haft lite annat för mig :)
Igår jobbade jag och adi på hans jobb i Moheda, på en loppis! Det var roligt men ändå rätt jobbigt... Bärde möbler och putsade rent kristallkronor i 9 timmar! Sen åkte vi och åt kebabb och sen hem ;)
Idag har vi väl bara varit hemma :) Adi har köpt en systemkamera så vi har fotat lite med den och så :)
Så ser kameran ut! Blir jätte fina bilder!! Så vi tänker ta med den till Rumänien, den är lite mindre än min me, så det blir nog bra ;)
Godnatt ♥

Svar

I Sverige har høstferie denne uka. ^^

SAW 3D

Kollade på saw 3D på bio igår! Efter filmen mådde jag faktiskt riktigt illa :P Men den var bra!!

Photobucket Photobucket