Grattis Bloggen!!

Grattis Bloggen som fyller ett år idag! ^^ Tycker det har varit ett kult år med massa både skrivning och bloggläsande! 409 inlägg har jag skrivit genom årets gång! :)



Nu sitter jag i grupprummet med Minna och väntar på bussen -.- Trögt att den bara går en gång i timmen! Sen blir det hem och äta lite, och sen lite TV tror jag! Har varit en riktig trög dag idag som onsdagar brukar vara (Kanske för att jag har 3 timmar med matte den här dan...)!











Vi Bloggas!!♥



Helen testar..

Ja det var ett tag sen jag testade, så passar på nu ;D

Denna gången testar jag veet hårborttagningscreme! Testade på benen och jag fick ett utmärkt resultat! På 3 minuter var mina ben lena och hårfria! Såhär gör du:

1. Pumpa upp en rejäl mängd crem från pumpen
2. Smör ut på benen (alltså masseras den inte in som med en lotion!)
3. Vänta i ca. 3 minuter (max 3!!) innan du tar av cremen och håret följer alltså med cremen! :)
4. Duscha av benen med varmt vatten och torka!

Man känner absolut ingenting!! Magic creme! :D Supernöjd med resultatet... Men ska man ha med ett litet minus är det att cremen luktar mycket starkt och sitter kvar ett bra tag :/ Men denna produkt är definitivt HOT ;D


Har du testat?? Vad tycker du? HOT OR NOT?

Tjena kött & blåbär!

Har hänt lite idag, så tänkte skiva lite faktiskt! Kl. 09.30 hade jag bokat en dubbeltimme hos frisören! Så det blev en rejäl klippning och slingor i en svartbrun färg! Jag blev jätte nöjd!! Det är lent, lättskött och luktar gott ^^

Sen åkta jag in till knalle för att köpa lite småplock på H&M:
Shampo och balsam för färgat/ slingat hår 19,- styck!
Hår mousse 24 ,-
Två ansiktsmasker som jag tänkte ta med mig till kusinen..
Ögonfransböjare 29 ,-
Maybelline waterproof mascara 49,-
Maybelline mousse concealer (Rekomenderas!! Tecker verkligen allt!) 85,- (Inte minst prisvärd!)
Vit eyeliner 29 ,-



Sen var jag ju tvungen att springa in på cubus en sväng också! Dom har så himla många snygga hoods där ;D så det blev två sådana då....199 ,- pr styck :)



Bild på håret får ni allt se nån annan dag när jag känner mig lite mer fotogen ;D


Vill önska alla en.....


Lite uppdatering!

Längesen jag skrev nu... Men eftersom jag har så många bloggar att designa (kolla in min designblogg) så blir det inte så mycket tid över till den här bloggen ♥ Iallafall.... Idag börjar jag praoa! På H&M! Inte i affären då, utan där man ringer in och beställer mm. :) Så det ska nog bli kul! Nästa vecka är det lov! ♥ Fast det känns som det redan har varit lov eftersom jag var hemma nästan hela förra vecka, eftersom jag var sjuk :( Är inte 100% i form än, men nu får det allt vara nog ;D 
Funderar lite på vad jag ska hitta på på lovet! Nästa torsdag åker jag iallafall till kusinen och annars i veckan har jag inga planer :) Eller jo... Tänker gå till frissan och klippa topparna och kanske färga håret brunt?!! Lite trött på min guldiga hårfärg som jag har haft så länge jag kan minnas! Har ju aldrig färgat håret!! xD





Ny designblogg!!

Godnatt på er! har ju varit sjuk i hela dag...Så har fått massa tid till bloggdesign :D Klar med tävlingsvinnaren Kajsas bloggdesign!
Och jag har även kört igång min gamla designblogg igen!! Allt som har med design att göra kommer flyttas till den bloggen! Nöjd med designen blev jag iaf! Kommentera gärna vad ni tycker! Klicka här för att komma till bloggen!

Vinnarna av tävlingen

Tävlingen är avslutad!! Vinnarna ääääääär...........
Kajsa och andraplatsen går tiiiiillll....  Carro!
Grattis, Grattis :) Fler tävlingar kommer så småning om :)

Photobucket Photobucket