LOVE

Då var min teckning klar! Jobbat med den några veckor och bestämde mig för att färga den med rosa och silver tusch igår! :)

Grattis mamma!!

Och idaaag är det mammas födelsesdag! :D ♥ Idag har vi firat med smörgås tårta och med en annan jätte god tårta! Av mig och Adi fick hon en plattång och gamla böcker som hon ville ha på en byrå!

Stoffe 12 år

På torsdag firade vi ju min kusins födelsesdag! :D Men han fyllde igentligen igår, och hann aldrig blogga igår eftersom vi firade mamma lite! Åkte till Göteborg och åt på den finaste restaurangen jag nånsin har varit på! Heaven 23 het det, och den var på 23. våningen på Gothia Hotell! Sjukt god mat...och dyr :P

Tiny Planet

Två bilder jag gjorde i photoshop idag!

Tiltshift

Nu har vi lärt oss hur man gör om vanliga bilder så dom ser ut som miniatyr bilder! Riktigt kul ^^



Chock P!nk

Nu var det ett par dagar sen jag uppdaterade! Har inte haft tid för bloggen, varit i skolan, jobbat, varit på lägenhetsvisning, varit med carro och sånt! :) Här kommer några bilder från idag iaf...
Mitt nyaste nagellack... Jag trodde det skulle se mer korallfärgat ut, men det blev mer chockrosa :S

Jag kan för mycket annat för att kunna matte...

Var så fullt upp igår så jag hann aldrig blogga! Va i skolan och sen jobbade jag i några timmar! Första dagen på jobbet :D Det gick riktigt bra tycker jag! Roligare att städa än jag trodde... Hatar att städa här hemma.. Men kontorer och sånt var ju roligt! Möblerade om lite där också! haha.
Efter jobbet så övningskörde jag hem med pappa! Börjar bli rätt grym på det enligt mig själv :D En mindre rolig nyhet igår var att jag inte fick en ända poäng på matteprovet vi hade förr förra veckan :( tror nog det blir så att jag får hoppa av.. Eftersom jag tror att jag fattar... Men så fattar jag ju tydligen inte ändå xD Pinsamt när läraren frågade mig hur jag tyckte provet hade gått..
Jag: Joo men jag tyckte det gick rätt bra!
Läraren: Joo men det gick faktiskt inte alls bra!
Mobbad.
Jag tror faktiskt det är såhär att jag kan så sjukt mycket att matte inte får plats! Låter realistiskt i mina öron ju!! :D
Bjuder på en fanbild gjord av Paulaa ;)

YAH

Jah nu e jag hemma i min egen säng faktiskt! Sovit i den 1 natt på 10 dagar... :D I dag har jag och Carro bara tagit det lungt, vi har kollat på mean girls 2 och bakat muffins!.. Eller ah det blev sockerkaka i muffinsformar! Ruskigt goda. Funderar på att öppna vårat egna bageri... Tips på vad det kan heta? ^^ Mean girls 2 var väl så där tyckte jag! Men ostbågarna vi åt samtidigt var ju goda :D Har varit så onyttig denna helgen känner jag x)
Och nu har jag 2 jobb också! Aftonbladet och städerska :D

Saturday fever

Idag har jag och carro varit och shoppat lite! Jag köpte inte så mycket, ett nytt torrschampo och ett korallfärgat nagellack från H&M! Efter några timmar gick vi och fikade och sen köpte vi en massa chips inför kvällen. ^^ Nu har jag suttit ett par timmar och pysslat ihop en ny design till Caroline! Kolla gärna in hennes nya fina blogg :D

Valentines gift ♥


Boys dont cry... real men does

Har inte gjort så jätte mycket de senaste dagarna, därför har det inte blivit så mycket bloggande, + att jag inte har fotat något i det senaste. Adi åkte till skolan klockan 8 idag fast jag somna om och vaknade vid 11 ^^ fram tills nu har jag packat eftersom jag åker hemåt idag! :( Imorgon kommer Carro och hälsar på iaf :D ♥ Ska bli så kul! Vi har inte träffats sen i somras!!

Min absoulta favrit låt just nu :) Hur mycket bättre röst har inte Ulrik än Justin Bieber egentligen??

Jag köpte en kudde format som ett hjärta och choklad bokstaver som säger Te iubesc, som betyder jag älskar dig på rumänska  :D

Happy Valentines Day

Idag är det ju alla ♥:ans dag! Första gången jag faktiskt firar den med någon :D Fick världens små sötaste nallar av min älskling men varsitt pass och allt xD haha! Har inte med mig min kamera så ni får se bilder när jag kommer hem istället. :) Han har inte fått sin present än eftersom han är i skolan! Men bilder på vad han fick kan ni ju se i morgon! För tror han ska jobba i morgon -.- Nu laddar jag ner ett par filmer som vi kan se i kväll och kollar på en läxa som jag verkligen borde göra ^^ Men naaah

När älsklingen kommer hem från skolan tänkte vi baka vaniljhjärtan :D Får se hur det går! Förra gången vi bakade hemma hos mig så brände vi nämligen sönder mixern :S ♥

Jag Jobbar Natt ...nästan

Jaa då ligger jag här i min pojkväns säng och chattar med han! Haha, eftersom han jobbar natt då! När man jobbar natt till söndag... Jobbar man lördag natt eller söndag natt då?? Vilket som så jobbar han i natt och jag fick inte följa med :( meeen har ändå tänk att hålla han i sällskap hela natten, så inte det bara blir han som sover bort hela morgondagen liksom.
Förlåt älskling, men hittade faktiskt ingen bättre bild... *host host* ♥

old times

okeey x) Det var ju ett tag sen jag hade tandställning! Hade nästan glömt hur jag såg ut med det... Men här kommer iaf före och efter bilderna :O... Som jag inte ens visste att jag hade!
hahahahaha xD Kommer ihåg att jag alltid valde rosa eller lime gröna gummisnoddar!

Lov!!

Nu har jag lov :D En hel vecka! Ska vara hos Adi mestadels av tiden och sen Carro :D Både hon och Adi har lov veckan efter mig tyvär :/ Men får ju va med Adi när han kommer hem från skolan och va med Carro när jag kommer hem från skolan :P Ja ja... Hade väl inte varit så mycket bättre om alla hade lov samtidigt i hela Sverige heller kanske!

Reklam

I skolan idag fick vi i uppgift att göra 2 olika reklamskyltar. En som skulle vara säljande (1an) och en som skulle vara problemlösande (2an)! Älskar att hålla på med reklam :D Tror jag ska satsa på något inom det ämnet i framtiden!
Nyss fixat alla kläder i min garderob och nu håller jag på att packa! Tycker det är mycket lättare att packa när jag vet vad som finns i min garderob xD Haft en otroligt dålig klädvekca (har inte hittat nått att ha på mig) men nu vet jag vad problemet har varit!! Hälften av alla mina kläder har legat bakom garderoben ;)

*Im an Angel*

En bild från fotostudion igår! Josse har redigerat och fotat denna bilden!
Stolt över att hon gjorde mig som ängel och Paula som djävul (a)

Lite intressant info om mitt liv

Varning för att detta inlägg inte är jätte intressant men ändå!... Kom hem från skolan för ett litet tag sen, nyss ätit mammas goda kyckling paj också :D Nu ska jag ta det lite lungt hade jag tänkt (a) I skolan idag har jag varit i mattestugan! Har ju prov på fredag, så fick ta lite repetiotion där! Sen hade vi fotografisk bild A... Det låter ju väldigt piffigt! men det är en lektion där vi fotar :O Vi har fått en ny studio i skolan, så vi fotade där idag och övade på lite ljus med foto paraplyer och softboxar! Lägger kanske ut lite bilder från det senare :P Råkade nämligen fastna med ett paraply på huvvet på några bilder xD Jaa vad mer händer? På fredag åker jag till min älskling :D Var ju meningen att han skulle vara här på lovet! Men eftersom vi tydligen inte har lov samma vecka så får jag vara där ist... Han går ju i skolan och så, men får ju va med varandra ändå! Också är det ju alla hjärtans dag på måndag!! Har faktiskt aldrig firat det :X ♥ Men nu så! Var i stan igår och köpte en liten present till just den dagen :D Men det får ni inte se än!
Såhär ser tjejen som bloggar ut idag! Mittbena och naturliga lockar ;) Förutom luggen som jag lockade lite bakåt med plattången! Brukar ni locka håret med plattång?? Innan fick jag aldrig till det där, men nu när jag har fixat tekniken lite så är det ju faktiskt både lättare och det går snabbare än med en locktång! Finns en massa videos på youtube om hur man gör så det hade varit patetiskt om jag skulle göra en för att visa er ;) Youtube > curl hair with hair straightener. Eller bara skriv det på svenska! Varför skriver jag hur du ska göra? Har väl använt youtube innan eller? :P Aja.. Jag är knäpp!

Buss var ordet

Så då var jag hemme efter en dag med skola och lite shopping och lite annat xD När jag skulle hoppa på bussen till knalleland idag så hade jag lite brottom eftersom den stängde dörrarna och skulle precis åka. Jag baknade så hårt på dörrarna så när jag gick in så sa den arga busschauffören: "Hade du bankat lite hårdare så hade rutan gått sönder" xD Men inte nog med det... När jag satt där så tänkte jag: Shit bussen åker ju åt fel håll!!! Men det var ju snarare jag som satt på fel buss! Jaja... Då har jag väl åkt 8 bussar sammanlagt idag :P
Köpte lite småsaker iallafall! Ett bas och ett topplack, en kofta och 2 maskaror från cubus och ett torrschampo från H&M!

Im alive!!

Jag har sakt så himla lite att göra i helgen så har inte bloggat nått ;) Meen nu har veckan börjat så då börjar jag väl blogga lite igen också :) I helgen har jag bara tagit det lungt med ett par säsonger med sex and the city ;) Jag är numera på säsong 3, avsnitt 5! Så jag har kommit halvvägs ungefär!
Nu väntar jag bara tills pappa kommer hem! För då ska vi åka iväg och kolla på ett par lägenheter :) Bloggas senare!!

Helg

Idag har jag inte gjort nånting alls. Städat och kollat på Tv typ. Min älskling jobbar i helgen så det blir en ensam helg för min del :( men men! Nu sitter jag på mitt rum, lyssnar på musik och kollar efter lite inspiration för att rita :) Riktigt längesen jag ritade något, så får se vad jag hittar på!

Inspirerande "Gör-mig-glad" tavla

Idag har jag varit sjuk :( Mår lite bättre nu, men känner mig fortfarande inte helt bra. Blev ju lite tråkigt att sitta hemma hela dagen, så jag bestämde mig för att hitta på något kreativt! Och detta har jag faktiskt tänkt på ett tag! Jag hittade massa bilder som inspirerar och gör mig glad!! skrev ut dom (inte jag som betalar för bläckpatroner som tur e) och tejpade fast dom på min magnettavla! Jag blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt!

Rösta!!

Hade blivit jätte glad om alla gick in på Mohammedis blogg och röstade på min bild nr.7! Vilket är min bild, som jag tog i London :D

Iphones och andra olyckor

Kom hem från ett litet tag sen! Var jätte längesen jag köpte något nytt så kände att jag hade hamnat i en djup deprition... (okej, så illa kanske det inte var) men man blir ju alltid så glad efter man har köpt nått nytt! Idag köpte jag 3 skal till iphone skal för 199kr :D En ny concealer och en hårspray.
Den är rödare i verkligheten! Det är faktiskt inte lätt att fota på kvällen :P

OCH NU TILL NÅGOT HEMSKT!! Råkade nyss radera typ 400 bilder från min hårdisk när jag skulle göra en backup på bilderna (alltså föra över dom till en hårdisk)! Men det ville tydligen inte alla bilder vara med på. Så efter jag hade tömt papperskorgen så såg jag vad som hade hänt och fick en liten klump i magen :( Aja... 200 av bilderna var ju på mig. Men ändå!! Nu kanske jag inte kan se hur jag såg ut när jag var 14is någonsin igen!!! Kanske hittar några bilder här på bloggen men.

Poppa matte

Nått som har hängt lite över mig ett par veckor är just matten -.- Fattar inte mycket på lektionerna och har tänkt fram och tillbaka på att hoppa av. Men håller mig kvar ett litet tag till! Var ensam hemma idag när jag kom hem så jag tog tillfället och pluggade lite en hel timme nästan :O Går ju på en skola där ingen får hemläxor, och eftersom jag inte brukar ligga efter i något ämne så har jag ju inte pluggat hemma på snart 2 år x) Så var tvuuungen att poppa popcorn (Och självklart öppna en ramlösa )för att öka min koncentration lite ^^ Det funkade faktiskt rätt bra!

mi-e dor de tineee


Photobucket Photobucket