Bollywood!!

Nu börjar sommaren komma tillbaka känns det som! :D Härligt! Idag har jag städat hela lägenheten! Jag var så smart att jag hängde upp blöta trasor ute på balkongen för att dom skulle torka... Det är faktiskt lite blåsigt ibland när man bor så långt upp tydligen *host host*! Nu ser jag den ena trasan på en balkong 4 våningar ner och den andra är spårlöst försvunnen! Inte alls typiskt mig ^^)

Fixade även nya naglar igår! Blev lite Indisk känsla över det hela! Inte så jätte nöjd, men det funkar!


Ten Night starsNya gele naglar!

Fixade nya gele naglar igår! De andra naglarna fick jag ta bort genom att doppa dom 10 minuter i aceton. Då löstes dom upp... hade ju nagellack på dom me, så var ju inte roligt att försöka ta bort det från händerna sen men! Ville ha lite längre naglar den här gången och så blev det! Fransk manikyr med vitt glitter, blommor och blåa och silvriga stenar på!

Har fått många frågor om gelenaglar i det sista, så ska svara på alla frågor i ett eget inlägg någon dag när jag har tid! :*

Jaadå

Jag lever! Men det är lite mycket just nu och bloggen är inte min första prio. ;) Känns som att det alltid finns saker att göra när man har lägenhet... Men det är nog mest nu när vi fortfarande håller på och gör i ordning och så! Kom nyss hem från stan, jobbar och sen handlat! Snart blir det ner i tvättstugan och tvätta min första maskin med kläder... Alla fingrar i kors på att jag inte kommer förstöra alla kläder!! Åker iväg till Lettland i morgon och blir borta en vecka, så kommer nog inte bli mycket uppdatering då heller tyvär! Tror inte jag tar med mig datorn... finns väl knappast internet i Lettland?

Här är några bilder som jag fotade från våran balkong i går! :D Inte fixat som någonting alls och det var faktiskt ganska mörkt ute (kameran ändrar ljus och sånt själv.... därför det inte syns på bilderna!). Tummen  upp för våran kamera!


HaHa x) Och där kom min älskling cyklandes från jobbet in i bild!!

Tänk innan ni köper en 240 lång garderob

O Herre min get så trött man kan vara då! Efter en heldag på ikea och uppbärning av en 30 ton tung garderob ända till 5:e våning tar på krafterna kan jag lova. Råkade visst köpa lite för stora möbler, så de fick inte plats i bilen... Efter någon timmes knökande och fipplande gick en smått irriterad älskling iväg för att hyra ett släp! Måste ju tillbaka till Göteborg imorgon för att lämna tillbaka eländet. Men inte mig emot för då måste vi (tyvärr;)) till ikea igen och köpa lite småsaker som vi inte hann med att köpa idag (fast jag märkte nyss att det blev igår för 9 minuter sen)!! Jaja... Nu ligger jag här i våran dubbelsäng i våran mysiga 2:a och är förkyld i för sig... Låter som jag vet inte vad när jag pratar, men int ska ja klaga int!

Den här skönheten är jag numera ägare till! Vad mer köpte vi då? Köksbord, en stor garderob och soffbord blev det till slut!... och 50 galgar.


Flytt

Inte hunnit blogga så mycket de senaste dagarna eftersom jag håller på att flytta! Bara lite kläder kvar här som ska till lägenheten imorgon! Idag åkte jag och mamma iväg och köpte gardiner, kuddar och lite växter, så nu börjar det bli riktigt hemtrevligt där. ^^ Ska bli så mysigt att flytta dit med min älskling ♥

Måste ju uppdatera er lite om mina naglar också! Är super nöjd med gelé kitet från depend! Har snart haft naglarna i 3 veckor och den första nageln ramlade av efter 2 veckor typ... Men det var bara att limma fast den med nagellim! Inga andra naglar har ramlat av faktiskt!

5 av 5 toasters ;D


Nu sitter jag och kollar på MTV och knarkar halstabletter... har så sjukt ont i halsen :( Hoppas ni får en skön långhelg! :D Eller för min del... skönt sommarlov! haha ;D

 


Photobucket Photobucket