God morgon!

Lite sminktips idag då >.<

090830


Mittbena och lockar!

Idag kör jag med en ny och lite annorlunda look än vad jag brukar ;) Mittbena och hela håret fullt med lockar :-) Tog sin lilla tid och massa hårspray... Men snyggt blev det! ;D
Tänker gå på nått loppis längre bort på gatan, med mamma sen! Får se vad det finns där :P Sen ska vi grilla med farmor och farfar! :-)

Tusen tack! <3

Vill bara tacka alla (ser ut att vara bara grabbar) som ger mig positiva och gulliga kommentarer på youtube! Det gör mig mycket glad och gör att jag vill blogga mer! Så fortsätt så ;) ♥ Programmet som jag gör videobloggar med strular lite för ögonblicket..så då vet ni varför jag inte har gjort några videobloggar på sistone! Men kommer självklart att lägga ut fler när jag har fixat programmet, eller hittar nåt annat program!
Nu ikväll har jag sätt på wallander och bara haft det mysigt med familjen! I morn ser jag fram emot än en hemmadag med myskläder och många timmars morgonsömn! Ni får alla ha en fortsatt bra lördags natt.. 3 minuter kvar tills söndag xD Så bloggas vi i morn! ♥

locktång!

Nyss köpt en locktång :-D 149,- på rusta! Mycket bra och inte minst prisvärd ;) Av mig får den 4 av 5 toasters.. haha ;) Bara för att knapparna på locktången har lätt att trycka på, fastän man inte ville.. Annars var den very good (Y)




videoblogg (NOT)!!

God kväll! ♥ Har i hela dag försökt att ladda upp en videoblogg jag gjorde tidigare, men det värkar inte funka, så får blogga utan den då.. :-( Idag har jag varit hemma från skolan.. Jag har varit jätte dårlig + att vi hade 3 timmar gympa idag, så kunde inte varit med på lektionen ändå, eftersom man inte ska träna när man är sjuk! Hoppas på att jag hinner bli frisk innan hälgen är över så att jag är frisk och glad inför nästa skolvecka! 

Idag märkte jag att min ena guldfisk Sim, simmar snett!! :-O Nån som vet vad det är för fel?? Värsta orolig ju!! Och nu simmar den baklänges också.. Ne?! vad är det igentligen mellan mig och djur som aldrig värkar funka?? 

Nu tänker jag njuta lite av fredagskvällen och kålla på beck/ wallander ;)





Skol uppdate ;)

Sitter i skolan nu >.< Har media :-D Roligt roligt-.. Men rätt svårt faktiskt -.- Kanske slutar tidigare idag! SJälv är jag fortfarande mycket förkyld :( Not kul.. Ska fortsätta lite nu xD Ha en fortsatt bra dag!





Mac vs. PC ?!

Har precis kommit hem från skolan och har min nya skol dator med mig! :-D Självklart mycket ovant att plötsligt börja med vista när man har kört med mac OSX i ett helt år xD Men snabb och bra är det ju, och inte minst så finns ju photoshop med i den också ;) (Y) Efter 3 år på gymnasiet får jag behålla datorn utan att betala ett enda öre för den ;) Inte så illa va??


Nu..     MAC VS. PC?? That's the question ;) Själv tvivlar jag inte en sekund på mac! Det tar lite längre tid att lära sig såklart, men den tiden får man också tillbaka om man tänker på hur mycket lättare allt är på en mac gämfört med PC, när man först har lärt sig det! Jag tycker det var jätte svårt nu med PC! Vista har jag ju aldrig haft och dom flesta säger ju att det även är sämre än XP?! Jajja.. kul med lite omväxling iallafall.. (Vilken jag i och för sig inte har saknat direkt, dom sista åren i mitt liv!..) 

 
Men för att komma till ett slutligt beslut så tycker jag att mac är bäst. Självklart finns det vissa fördelar med PC! Bl.a. alla program som finns att ladda ner för just PC.. Men ändå..Fler fördelar med mac ;) Såhär kan jag hålla på i en evighet.. Och jag kommer ingen vart oavsätt! ;) 



God natt ;)




 

Höst väder

Är lite bättre idag, så åker nog iväg till skolan ändå..  Uch vad regnigt det är ute! Och mörkt är det också.. Riktigt höst :-/ Lite tidigt om du frågar mig, men så började ju sommaren ganska tidigt också! 

Hinner inte skriva mer nu eftersom jag måste göra mig iordning innan 7 xD 





Förkyld... -.-

Sjuk idag.. :-( Inte kul!! Ont i halsen, snuvig och febrig.. Så jag stannade hemma från skolan idag. Tur att vi inte har börjat med några riktiga lektioner än iallafall. Så idag blir det väl bäst att ta det lungt, kolla på nån film kanske och äta halstabletter!







Graffiti....

Hemma och trött -.- klockan 6 är lite väl tidigt för mig att gå upp känner jag!! xD Vi hade om graffiti på skolan idag! Rätt kul men rätt så galet :p Gick till stan med några från IT klassen och fotade graffiti som vi såg i stan! Fanns inte så värst många tills vi hittade ett as bra ställe att fota på! Vid tågstationen! Lite farligt men kuligt! ^^) 

Fick mig att tänka på en sak! Varför är det alltid killar som ska måla graffiti?? Kan inte vi tjejer också få hjälpa till? ;-P

Hittade några skit bra graffiti målningar på youtube!




Sommar lovet is slut -.-

Då ska jag till skolan, och sommarlovet slutar på riktigt känns det som! Annars har jag nog inga planer inför dagen.. :-) Kollade på film i går kväll! 27 dresses! Den var bra! lite sorglig också faktiskt... Värd att se, det var den ju :-) Pappa kör mig till skolan idag, eftersom han ändå börjar jobba kl.8. Så åker nu om 20 minuter! Vi bloggas! ♥








090823

Tjoo! Idag har jag tagit det med lungt efter gårdagen! Liseberg var kul som vanligt :-D Fast synd att kusinen inte mådde bra, så hon åkte inga karuseller :-/ Men vi får göra om det till nästa sommar, då båda kan åka :-D ♥ Åkte mest med pappa då... Men han var rätt tuff faktiskt! Åkte balder, kanonen och till och med uppswinget!! 

Just nu tänker jag ta en dusch och sen packa skolväskan för i morn! Ska kanske få våra datorer då :-D 

Annars lyssnar jag nu på denna låt:

Niiiice ;) ♣







shopaholiccc

Japp, sen till idag! Har varit i stan och shoppar och ätit lunch med mamma! ♥ Shoppade upp typ alla födelsedags pängar.. :-S Men dom ska ju ändå användas förr eller senare!  :-D Nedan ser ni vad jag har köpt! ^^

Lång, vit cardigan från Gina Tricot. 249,-
Mörka jeans leggings från H&M, 199 ,-

 
Brunt långt linne från Gina. 99,-
Och... Bruna leggings från Gina. 99,-



Lite bilder från my b-day!

Ett par kort från igår, som utlovat! ♥ 

Min guldfisk bubbliSam.. Ni ser svansen eller vad den nu heter till guppliSim där med!

Bullar åt vi ju såklart....

Och en massa andra tårtor! 


My sweet 16...

Japp, så fyller man 16 idag då! ♥ Känns ju lite kul! ^^) Har fått lite av varje idag, som två guldfiskar utan brorsorna som dom själva döpte efter sig.. "sim och sam" xD Själv skulle jag nog ha valt något mer som guppi och bubblan eller så! Men kul ändå! Lägger upp bilder på dom senare! Annars har jag fått en jättebra plattång från coline ;D, 2 pandora charms, smink och pengar :) Snart kommer farmor och farfar över på tårta och kaffe!

Det var ju meningen att jag och mamma skulle ut och fira idag med bio och hela paketet men eftersom det var meningen att vi skulle vara klara på alidebergsbadet vid 7 så tänkte vi att vi får ta det i morn i stället :) Nu slutade vi ju 4, men vi tar det  i morn ändå... :-) ♥ 








första skoldagen....

Då var första skoldagen avklarat :) Kan verkligen andas ut nu och fråga mig själv vad det var att oroa sig för! Det gick ändå ganska snabbt! 9-10, sen var skoldagen över! En himla massa information blev så såklart! Fick reda på vad vi skulle göra i morn också! Vi ska på alidebergsbadet... 10-19!! Rätt så lång dag :-/ + att det är min födelsesdag och planerna var att gå ut och fira med familjen, fast skolan går ju ändå före...Kommer säkert bli kul ändå! Bli bättre känd med alla ^^) Tror dock inte jag kommer bada, men det finns ju säkert annat att göra?! :) 

Hann aldrig ta kort på migsjälv, eftersom brorsan sprutade vatten på mig när jag kom hem!.. -.- 






lite pirrigt...

Idag har jag varit i stan med Ida :) Det var jätte mysigt! Jag shoppade en tröja, en t-shirt och en vit blus, som jag ska ha på mig i morgon på första skoldan! Är rätt så pirrigt! Att man ska möta dom man ska plugga med i tre år framåt  :-) Men det ska också bli riktigt roligt, man får ju så många nya kompisar...Och det känns som ett helt nytt liv står och väntar! 

Har nyss duschat och tänker nu se på en film innan jag ska försöööka sova xD 

Kort fotat av: carzzo.blogg.se       
Moi på bilden ^^



Sov så sött så bloggas vi nog i morn så skriver jag om min första dag på gymnasiet! ♥





Dagens skol shopping...

Har shoppat lite skolsaker idag! Köpte allt på lagerhaus! 



Dock ingen skolgrej... men alltid bra att ha ändå >.<

Jag köpte en svart cardigan från H&M också, 199,-  :-)  Ska till stan i morgon också! Sista shoppingen innan skolan börjar!! Jag ser faktiskt mer fram emot det nu.. Men lite pirrigt är det ju så klart >.< 

Batterier till alla mina klockor med! Så nu har jag grejer så jag klarar mig ett tag! 




God kväll! ^^) - Fråga!!

Har en liten fråga nu innan jag ska sova... Fick en lapp hem från skolan där det stod att på torsdag ska vi ha på oss oömma kläder... Vad har man på sig då undrar jag?!? Har jag ens sånna? :P Funkar jeans och converse? Vill gärna ha lite tips! Tack alla snälla och söta! ♥ 

I morn ska jag till knalleland var tänkt...Sen ska jag till stan på tisdag! Har lite saker kvar att köpa inför skolstarten..Som cardigans och gympakläder! :-) Får se om jag hittar nått snyggt och prisvärt! Har inte så mycket av lönen kvar :-( Uch vad det känns som man slösar så snabbt man har lite kosing i plånboken xD 


Nepp, nu är jag trött -.-  ♥ God natt!




Mina rosor...

Också bilderna på rosorna vilka jag blev mycket nöjd med! Vita rosor är bara för fina! 







En hel del som har frågat vilken bildredigeringsprogram jag kör med... Vilket är aperture 2, för mac! 







Hair ribbon!

Hejsan på alla! ♥ Idag har jag i stort sätt bara slappat och njutat av det lilla sista som är kvar av sommarlovet... Bakat äpplemuffins har jag gjort, fotat nya facebook bilder av mamma, fotat farmors fina vita rosor... (Gör ett eget inlägg för dom bilderna sen!). Också har jag ju provat på min första rosett frilla! Det tog lite tid innan den såg bra ut, eftersom jag har uppklippt hår.. Men inte så illa för att vara den första? :-)
Nedan finns två videos som visar hur man gör...
För långt hår... (Dom är på japanska tror jag, men spelar ingen roll.. Man ser hur hur hon gör :)
För dom med kortare hår/ som bara vill sätta upp en liten del av håret:

Eirin Eyecandy...

Til min kjære kusine! ♥
Untitled
Untitled by H e l e n ★ 

HTML koden...
<div><a href="http://www.polyvore.com/untitled/set?.mid=embed&amp;id=11328303"><img width="400" alt="Untitled" src="http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFmV2RFJFR3VLM2hHLWJ6alNQQkF1Z3cAAAACaWQKAWUAAAAEc2l6ZQ.jpg" title="Untitled" height="400" border="0" /></a><br/><small><a href="http://www.polyvore.com/untitled/set?.mid=embed&amp;id=11328303">Untitled</a> by <a href="http://www.polyvore.com/cgi/profile?.mid=embed&amp;id=483179">H e l e n ★ !</a> featuring <a href="http://www.polyvore.com/three_dots/shop?brand=Three+Dots&amp;category_id=2">Three Dots</a></small></div>




090815

Uch... Har verkligen inte gjort någonting idag. Suttit med Samuel och kollat på film/TV, suttit vid datorn och nyss käkat middag! :)  Senare ska familjen kolla på den andra Beck filmen jag hyrde! "Pensionat pärlan", heter den :), Igår kollade vi på "Beck, monstret".. Den var bra! (som alla beck filmer brukar vara)! Och en massa lösgodis köpte jag igår också!! Mmm.. vad godissugen man blev nu.. xD


Annars har jag faktiskt varit mycket på polyvore idag! För er som inte vet vad det är så är det en sida på nätet där man gör mode sett :) Som dom här typ:


Untitled
Untitled by H e l e n ★ 

Untitled
Untitled by H e l e n ★ 

Det är faktiskt riktigt roligt :-) ♥





Städning.. -.-

Idag har jag gjort mycket! :-) Känns det som iallafall! Har handlat, städat huset, tvättat, diskat och bakat! Pappa kom nyss hem och ska göra wok så det blir gött! ^^) Lånade ett par beck filmer på bibblan också! Så tänker nog se en av dom i kväll! 


Nu tänker jag tipsa om en blogg! http://jasminemarias.blogg.se/ 

Hon som spelar och sjunger! Riktigt bra, eller hur? :-)








Har iallafall inte tur med vädret....

Bara en liten snabbis eftersom jag surfar på grannens... :p Har dragit ur alla kontakter eftersom det åskar så hämskt... Själv tycker jag det är mysigt..Fast kanske inte så jätte praktiskt när man är barnvakt för en som är liiivrädd för åska nämligen min brorsa!! ♥ Haglade stora isbitar förut med... hmm -.- Sommar sommaaar! xD



fotat!

Tog en massa bilder igår! :-) Här är ett par stycken! Kommentera gjärna!! ^^)




Flera bilder....










Minnen! <3

God morgon! >.< Har suttit och sett igenom lite bilder nu på morgonen! Hittade ett par gulliga:

Kusine Eririn (www.thedreamsofaneyecandy.blogg.no) och mig! Jag var nog 6 år och hon 9?!

Simon och mig för läängesen xD Så man såg ut!! Hade låssas peruk dock..Men ändå!!

Kusin caroline (www.carzzo.blogg.se) och mig..En sommar för ett par år sen.. Det som skrämmer mig är att vi faktiskt inte har förändrats så värst mycket sedan dess xD haha ♥


Annars har jag inga planer inför dagen..:-)




foki

Foki
Foki by H e l e n ★ 


Till min favvo bloggerska! ♥






Shoppa shoppa shoppa >.<

Hejsan! Idag har det blivit shopping för min del! Ensam...men ändå ;p Handlade inte så värst mycket på nästan 5 timmar med det var mysigt iallafall! Pappa körde mig in till stan så jag gick till knalleland och var där ett par timmar innan jag gick tillbaka till stan! Hade ju inga bra skor så har jätte ont i benen nu men.. xD 


Min frilla idag! Två flätor som diadem! Rätt lyckat för att vara första gången!

Mina fynd! Två blusar från H&M 129 kr stk! Sjal på Lindex också för 29 kr!

Vita skor från H&M 129 kr! 

Vitt långt smycke med armband till.. 45 kr för båda på albrekts guld!
(Det svarta hade jag från förut..)

Det var lite shopping det... Nu håller jag på och grejar i mina klädes lådor och rensar ut grejer jag inte vill ha där längre ;-) Vilket blir en hel del..Blir en sån röj ungefär 4 gånger per år!...hmm.. -.- Ha en fortsatt bra kväll på er!






Outfits!

Tjoo ^^) Sorry för en sen uppdatering..Fast så går det när man har kul! >.< Har inte gjort mycket idag...Handlat på maxi, plockat äpplen från trädgården, käkat lam hos farmor och farfar.. :-) Tagit det med lungt!♥

Har ju inte blivit någon dagens outfit på en stund så tänker visa upp ett par Helen outfits nedan!

Dagens:                                                                       Gårdagens:
     
Dagens provade outfits...
     
(Tänkte köpa detta..Men kom på mig själv att det var lite väl somrigt!)

I morrn åker jag iväg ensam till stan för att shoppa! Kan ju vara bra ibland det med! Köpa in dom sista plagget man bör ha innan skolan börjar! 

Ska röja lite i min ¨garderob¨ nu innan jag lägger mig! ♥





Lördag kväll

Precis sett "snuten i hollywood 2.." Tror jag den hette xD Gick på fyran! Trög tycker jag..Mitt i det spennande så satt liksom pappa och brorsan helt stilla och höll andan liksom när jag började fråga vad filmen handlade om >.< 

Kvällens mys:

Är så himla trött nu -.- Ska iväg och handla i morn..Så kan inte zzzova till kl. 15 direkt xD 

God natt  ♥





Mysig parkdag!

Blev inte riktigt som planerat idag...Åkte till parken istället :-) Men samuel, simon och pappa! Det var riktigt mysigt! Varmt och gott var det också! Så vi gick till standen sen och svalkade oss lite ;-) 

Fick ett par bra bilder iallafall! 




Simon hade iallafall roligt om inte annat >.<
Själv nöjde jag mig med en sprite och ballerina kex ;-) Det är ju faktiskt lördag! :-D



Nu blir det nog lite lördagsmys ^^) Någon som har ett bra filmtips till kvällen? :-)










Årets första bad!!

Tog mitt första dopp för i år i dag! *stolt* Kallt  var det men det dög >.< Badade i storsjön :-) 


Har just kollat på ¨Big Stan..¨ Tror jag den het! Rätt så bra! I morrn vill jag shoppa! Behöver mera kläder inför skolstarten. Så åker nog in i morgon till knalleland eller stan.. :-D 




bloglovin'

                     

Sett min nya bloglovin' skylt?? Nice?! :-)





Keyboard fingrar?


Min städningsoutfit xD Det var så varmt inne att jag trodde jag skulle dö!! xD 


Nu har jag spelat keyborad io flera timmar så mina finertoppar är helt öma.. xD Har ju inte alls keyboard fingrar... Små tjocka sådana xD Spelar Halelujah ändå...Den från shrek ni vet ;-) Jag och brorsan tänker göra en mini kornsär :-) Jag spelar och sjunger med i refrängen och simon sjunger värserna! Han måste lära sig låten först..Så det kanske blir i morrn! Kan filma om ni vill?! :-)

Ska äta mammas nybakade pizza nu.. ♥









Morgon städa...

Ska städa nu.. -.- Men hoppas jag blir snabbt klar! I sånnafall tänker jag spela en låt på min keyboard...och kanske jag filmar också?! :-)







School of Rock

Såg den för många år sedan...Kommer ihåg att den var riktigt bra! I kväll såg jag den och den var ju till och med bättre än jag trodde! Rekomenderar den verkligen! 4 av 5 toasters.. ;p Eller kanske till och med 5/5?¿ Vad tycker ni andra som har sett den? Visst blir man ispirerad??








Nagelvård

Hur man vårdar sina naglar med "Grow nail now", från Sally Hansen!
Börja med att ta bort gamal nagellack från naglarna genom att använda en nagellacks borttagning utan aceton. Tvätta sedan händerna ordentligt.
Masera sedan in (nagel för nagel) nagelprodukten i nageln samt nagelbanden tills nageln är torr.
Tvätta sedan händerna lätt! Detta görs 2 gånger per dag..Efter 5-7 veckor har du längre och starkare naglar!

Utkast: ...

 
 

hmm--Gamalt inläg som dock inte har publicerats...Av mitt rum iallafall! ^^)


varmt är det..

Precis kommit hem från stan! Riktigt varmt var det också..Skulle nog tagit på mig shorts istället xD Men men...  Blev inte så mycket shopping eftersom brorsan var med..Så får nog gå på riktig shopping en annan dag ensam tror jag ¥

Lite shopping(..eller vad man ska säga) blev det iallafall! Eftersom vi fick vänta en timme extra på bussen köpte jag en glamour tidning som innehöll ett vitt linne ;-) Inte illa för 45 kr?! ♥ Sen köpte jag en nagelgrejs som tydligen ska göra naglarna starka och att dom ska växa snabbare... Får väl se hur det fungerar!


Simons fynd...En adidas keps..100 kr på intersport! Men lite hjälp ifrån mig så skrapa han ihop till den med!


Nu när vi kom hem låg samuel helt utsliten efter dagis i sitt tält och kållade på scooby doo..Eller hur det stavas?! ♥


Nu tänker jag läsa i min nya tidning! ♥





stan idag...

Tänkte åka själv..Men eftersom brorsan inte ville va hemma själv så får jag ta med honom! :p Idag är det varmt ute...säkert över 25 grader och sol! # Dagens outfit är ljusa jeansleggings från gina och en randig tröja från gina! :p 
Smink: naturligt ;-) 








Nytt!!



Från detta:


Till... :


Är inte riktigt klar med allt än..Men fortsätter i morrn ;-) Kommer fixa kategorier och sånt med! Men nu är jag jätte trött efter all tid framför skärmen ;-) Har inget vettigare att göra ändå.. :p 

Vad tycker ni?? Själv blev jag rätt nöjd ;-)  ♥







Saknat...

Min kusin åkte idag :-( Saknar henne redan...Men vi syns nog för eller senare ändå! ♥

Tänkte faktiskt göra om min blogg nu! Är inte säker på färgerna än.. Men tänkte iallafall på något mer än bara en vit bakgrund :-) 


Vill du få din blogg designad av mig? Jag fixar det snabbt och billigt!
Hör av dig till mig via mail eller blogg kommentar!

[email protected]






090803

I dag har vi slappat en massa...Carros sista dag i Borås :'-(  Men vi syns nog om ett par veckor igen för vi har ju inte varit på lisse än!! Sommar tradition :-p 

Annars har vi varit med simon och passat hans kompis katt! ♥ Den är as gullig!! Vill verkligen ha ett husdjur att gosa med! ♥ Den somnade till och med i mitt knä! :-) Den het...Conelius tror jag? ;p "Om jag skulle haft en katt skulle den nog heta Börje eller Ragnar!" sa Caroline och började redan att drömma om sitt framtidiga husdjur xD ♥


Beck!! Nog mina favvo filmer! I kväll gick ju Beck- pojken i glaskulan på fyran! Fattade inte riktigt var dom har fått glaskulan från? Det med snopparna han ritade upp fattade jag häller inte riktigt..Men carzan förklarade!♥ Jo jag kan ju vara lite trögfattad -.- 


Caroline har ju stora planer på att jobba inom ambulans/ vården så... Så tänkte jag att hon kan ju lika gärna jobba som polis.. Ja som dom på beck! Då sa hon nåt roligt som det här:

"Säg att jag är i samma hus som en mördare med pistolen i högsta hugg...Vem tror du skulle ha störst sjans att överleva?"

Haha..Självklart mördaren...♥ Så ja..Carro..Ambulans (Y)    (carzzo.blogg.se)







mamma


Mamma och pappa kom hem nu ikväll efter att ha varit i uppsala hela helgen...Samuel har ju självklart saknat mamma något så förskräckligt, men det har ju gått bra. Han har dock gått runt med hennes morgonrock hela helgen.. Luktade väl mamma antagligen? Som ni säkert fattar så är det inte något som händer så ofta..asså att samuel och mamma är ifrån varandra. Samuel börjar ju på dagis i morgon igen och mamma förjar jobba. Men ändå, mammor gör allt på ett speciellt sätt tror jag! Självklart kan man sakna pappa också..Men det är alltid något riktigt stort  som saknas när mamma inte är i närheten ♥

Då jag var liten gick jag bara på dagis någon dag i veckan, eftersom mamma inte jobbade och var hemma med mig i stället! ♥ Klart det är sånnt man kommer ihåg! Det gör nog rätt mycket för barn med just en mammas trygghet! Självklart beror det hela på situationen..men i vanliga fall så att säga.

Ni minns väl också att som liten använde man ofta meningar som "mamma sa:" eller "mamma gjör:" (Typ) xD Det var så skänt att kunna använda sig av sånna ord... Alla har nog sagt det någon gång..För killarnas del är det väl mera pappa dom ser upp till och det låter mera som "min pappa är..."   :p  
Så det är nog rätt viktigt tycker jag att barn växer upp med en mamma och en pappa.. Man får lära sig saker från båda två! 




Mammas kärlek ♥


Stockholm (2006?!)  Pappa, brorsan och mamma ♥







Soliiigt

Sommar och sol! :-D Det gillar vi (Y) Har varit ute för det mesta idag..Och mer ska det nog bli! Samuel har badat och jag och carro har passat på att vårda huden lite i värmen! :-)
Och banana split med kokkos och vaniljglass blev det också ;-)
Avokado och äggvita!
Avokadon fungerade utmärkt! (Vi dampade ju också ansiktet innan!) Sen äggvitorna som förebygger fet hud...Liiite obehagligt och stelt på huden..Men fungerade också jätte bra!

God morgon =.=

Tänkte lägga upp lite kort som jag och carro fotade här om dagen...Nämligen vatten foton ;-) Dom blev riktigt snajsiga! Eller hur? :-)















New pics!!

Laddat upp 650 kort idag från min kamera.. xD Så då har jag ju lite att bjuda på! ♣
(Alla bilder är oredigerade...)


Kusinen och mig ute vid bogrydsjön! ♥ (Inte lätt att fota sig själva med en systemkamera....)

Bryggan ;-) Set as my desktop (Y) Kusinen har fotat den! (carzzo.blogg.se)

Och min lilla tigerrr ♥ Var i stan idag..Så han ville ju prova på att vara en tiger för en dag..Så så fick det bli :p Gick iväg till stadsparken sen och fikade! Mysigt ^^) ♥ Sen när vi kom hem satt vi oss bara på altanen och läste tidningar och drack ramlösa! Man får ju passa på att njuta nu i värmen! 
Puss på han ♥









090801

Då är man barnvakt idag då.. Upp kl. 07.50 ;-) Kunde ju varit värre! Ser nu på svamp Bob fyrkant.. Brorsans favvo.. ♥

Igår såg vi på twilight! :-D Lånade på bibblan! Riktigt bra..Fastän jag har sett den en gång förut.. Kan inte vänta på att tvåan ska komma ut nu!! 
Får stå ut med trailern än sålänge ;-)

Skriver nog lite senare också... Så ha en bra dag än så länge! ♥







Photobucket Photobucket