^^


Varmt det är idag :O !! Nästan så att man hellre stannar inne x) Vaknade för nån timme sen och nu funderar jag på vad man ska ha på sig idag och om jag kanske borde börja packa lite! :)

HAH

Har sommarlov nu! :D På onsdag blir det ju nårga minuter i skolan eftersom jag måste lämna in skoldatorn! Men annars blir det ingen skola förens i augusti!! Idag var det en väldigt chill dag... Slutade lite efter 11, så jag och paula gick iväg och solade och sen blev det en fika innan jag åkte iväg och jobbade! Fick va lite barnvakt sen eftersom mamma och pappa åkte iväg för att fixa lite i min och älsklingens lägenhet.. blir nog flytt denna veckan! ;)


Sommarlov naglar!!




Liseberg!!

Nyss kommit hem från en rolig dag på Liseberg! :D Första timmarna åkte jag, Carro och hennes kille Emil mest med Samuel eftersom älsklingen inte kunde komma föräns 3! Sen åkte vi allihop lite och blev pisseblöt i flumride och inte minst i colorado när en stråle bestämde sig för att sikta EXAKT mellan mina bröst -.-

En sån här blev med hem också! :D Första gången vi har vunnit en storvinst!

Alla heter Glenn i Götebooorg

En stockholmare (S) och en göteborsk fiskare (G)

S - Heej, har ni reeker?

G - Ööhm, vassadu?

S - Jaa, du vet, sånna man eeter

G - Näe du, nåra maneter de har vi inte

 


Vad som händer sådär

Men heeeej. Ledig från skolan idag, så har dammsugit och tvättat hela huset :D Min älskling kaaaanske kommer senare också! Kommer nog bli en riktig rolig helg iaf! Imorgon kommer ju Carro och gänget, på lördag blir det in till stan för att kolla på brorsan i talangtävling och på söndag (och kanske måndag också) blire Liseberg!


Liten film från mig


Hon har ju neger gener

Idag åkte jag och jobbade innan skolan! Efter skolan blev det fika och solarium med Paula! Paula har ju blivit mycket brunare än mig fatän vi har solat lika länge typ... Och jag sa till henne att det va orättvist, och hon sa:
"Men herregud, jag har ju en neger i familjen" hahahaha x) Och det har hon ju faktiskt. Kul att hon fick dom generna då va!

Make of the day!



För alla super intresserade

...så äter jag frukost just nu! Ledig idag :D Har inte en enda hel skoldag kvar innan sommarlovet!!

Vinn smink!!

Tryck på bilden för att va med i en tävling på Helens blogg!! (En annan helen då alltså!) :D


Dag 30 – Musik

Glömde ju helt bort den sista dagen i min 30-dagars lista igår!! Musik står det där iallafall! Bjuder på min spotify-lista eftersom det ändå snart var dax att fira att snart 500 goa låtar finna på den!
Tryck på bilden för att komma till min lista!

Supersize vs Superskinny

Tänkte tipsa om ett jättebra program från UK. Finns flera säsonger på Youtube! Blivit lite beroende! haha xD

naglarna


Blue ocean


Slappt

Idag har jag fixat en ny design till mina naglar! :D Det e så himla dåligt ljus nu, så fotar dom imorgon istället! Annars har jag verkligen inte gjort nånting alls idag. Känns ändå skönt att bara ta det lungt. Bara 2 veckor kvar till sommarlovet nu me!! :D


Slänger in en liten look-a-like ;D

Nåååw ♥


Godermorgooon

Vaknade för 20 minuter sen och det första jag gjorde va att kolla aftonbladet för att se om det bara är jag som lever i hela världen... Tydligen är det inte så! Men ett vulkanutbrott på Island hände igår iallafall... Tror ni det var en slump att det fick ett utbrott samma dag som domedagen skulle vara?

Blir som man umgås

Har faktiskt bara kört med tidsinställda inlägg idag... fy skäms ;) Men Älsklingen och hans familj har varit här idag! Varit väldigt trevligt och lite för mycket mat! haha :D Hur har eran lördag varit? ♥

Haha x) Man blir ju som man umgås......


Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Byter mening om det här ungefär varje dag! Men de sista månaderna har jag faktiskt tänkt mycket på att bli make-up artist och hålla på med naglar (på händer hälst!). Annars skulle jag vilja jobba med reklam!

HaHa


Dagens smink!


Summer snowflakes


Ingen död än?

Inte har då jag märkt av någon jordens undergång än! Men vem vet... Dagen är inte över än :D

 


Pink Nature


Vattenbakelser



Dom kan vara lite svåra att få till, men med lite övning så blir det bra! :D Jätte goda blir dom i alla fall, fastän det inte låter så gott om man kollar på ingridienserna! Ge bort dom så du inte äter upp alla själv! haha, nä dom e inte så onyttiga... inget socker i ens! :)

Last Night


Mest ondt


Dag 28 – Saker jag saknar

Jag har haft så mycket saker i mitt liv och kommer bara ihåg en 1000 del av allt x) Kan väl inte säga att jag saknar något speciellt! Har ju ändå allt jag behöver nu! Om jag MÅSTE säga en sak så blir det nog min garderob i Israel! minst 3 meter lång, bara speglar på dörrarna och fullt med kläder i! Tyvärr var jag ju tvungen att lämna kvar en hel del kläder där när vi flyttade...
Hittar ingen bild på en sånn garderob så det får bli en bild på en ko istället!

Justina

Justin Bieber såklart! :D Den första som gissade rätt var... *trumvirvel*...Elin!

Har inget emot han förutom att han börjar bli lite väl kaxig. Men han har en jätte bra röst och hyfsat bra låtar. :) Lite kul o se han som tjej bara!


Vem är tjejen?


Första som svarar rätt blir länkad! haha xD
Förväntar mig mist 100 kommentarer
känn inget press

18 MarZz

Ganska soft i skolan idag, fotade en bild och skulle fixa den lite i PH bara. Sen åkte jag och Paula iväg och solade! Jobbade ju innan skolan också! Duktig jag är ;) Och nu är jag barnvakt!
Dagens sminkning:

Hur ekosystemet fungerar:

Nuuu fattar jag varför det blir gul snö på vissa ställen!


Dag 27 – Min favoritplats

Vart som helst där min älskling är ♥

God morgooon!!


Dagens outfit!

Lite nytt!

Ändrat lite på designen som ni ser! :D Blev lite för jul-känsla över den förra bakgrunden tyckte jag. Imorn börjar jag sent i skolan så tänkte åka iväg o jobba lite innan vi börjar! Sen får jag se vad som händer! Goden naicht ♥

Fixat brynen!

Blev lite mörka, men brukar måla upp hur jag vill ha dom innan jag nopprar ;) Och då vill jag ju se tydligt! Hatar mitt ena ögonbryn om ni skulle vara intresserade! Den ligger en cm längre ner en det andra, så fick ju noppra bort typ hela för att få en någorlunda symetrisk blick --.--

Inte lätt när det e svårt.


Dag 26 – Mina rädslor

Jag är faktiskt inte rädd för så mycket... Tycker om mörker, har inga problem med att vara ensam hemma, älskar höjder, kunde åkt vilken karusell i hela världen, ser jag en spindel så dödar jag den... :D Men större insekter kan jag faktisk ha problem med! Som i mitt första rum i Israel... stora kakkerlackor kröp längs väggen och ödlor sprang från vägg till tak :O usch. Det var mycket insekter där eftersom det var på bottenvåningen!

Simons låt!


Filmen är gjord av självaste Adi ;) ♥

Dag 25 – Det här är jag bra på

Jag är sjukt kreativ av mig! Så om jag är på humör för att rita så fixar jag det, vill jag designa lite bloggar så blir det också bra! Vill jag fota, filma, sjunga, baka eller fixa med smink eller naglar så blir det också ganska bra! :D Men om jag måste göra något som jag egentligen inte vill just då så blir det sämre bra. T.ex. om jag måste fota en speciell sak på fotolektionen så kan den bli jätte misslyckad eftersom jag inte har inspiration eller är motiverad att fota just då!




Nagel dekor

Min älskling köpte den här till mig på tradera innan! :D 1500 nagel dekoration stenar!!

Dag 24 – Det här får mig att gråta

När jag saknar någon för mycket
Om någon säger eller gör någon som sårar mig väldigt mycket
När allt känns tungt
När jag inte hittar min nalle när jag ska sova
..Näärrå x) Men jag är väl ganska känslig egentligen! Inte så att jag gråter om någon säger att jag har fula skor... men om någon provocerar mig riktigt mycket o så, då blire lite jobbigt!

haha ;D

Depends Gele Nagel kit

Suttit och fixat med mina naglar i hela dag! Supernöjd med resultatet! Det ser så mycket mer naturligt ut än vanliga lösnaglar!! Just att fixa gelenaglarna var inte jätte svårt, även om det tog sina 2 timmar! Att dekorera dom var ju det pilliga.. Tog också 2 timmar typ. Men visst blev det snyggt? :D


Nu hoppas jag verkligen att det håller ett tag också! Lite för mycket tid att lägga ner på naglarna om det bara håller ett par dagar... Men eftersom jag använt en hel del lösnaglar och har fått dom att hålla upptill 2 veckor så ska jag allt få dom här att sitta ett tag också! ;)

Dag 23 – Mardröm

Uppteckte att jag faktiskt ligger en hel dag efter med min 30 dagars lista :O Så det e om min mardröm jag ska berätta om nu då.... hmm.. När jag drömmer mardrömmar så är det oftast att jag stupar framåt och skrapar hela käften i massa grus och det kommer blod överallt! Härligt ^^ Sen en mardröm i verkliga livet är nog att förlora någon jag älsklar, eller ännu värre.. alla :S

skrämmer upp mig själv lite extra med denna bilden!


Dag 22 – Det här upprör mig

Tröga datorer och Kaxighet upprör mig ;) självklart mycket mycket mer men det blir jobbigt att skrva ;)

Sen har jag fått grymma hörlurar av min älskling! ;D

Naaaw


Gele naglar!!

Alltid kul o prova något nytt! Önska mig lycka till...haha!

Skärp!


Nya sminkborstar!


Dag 21 – Mina dåliga sidor


Blir lätt bli svartsjuk tyvärr... Något som inte brukar va en nackdel för andra än mig själv dock!
Jag vill gärna att allt ska bli som jag vill (alltså lite bortskämd!).
Jag suger på matte.
I det sista så har jag blivit mer slarvig och omotiverad i skolan... Behöver verkligen lite lov nu!
Kan bli riktigt förbannad om jag är hungrig eller stressad.
Har svårt för att ta emot kritik.
Knarkar sönder låtar.

Naaaw

Fick massa röda rosor av älsklingen när han kom hit igår! :D ♥ Han e la för gó! ;)


Justin Nozuka - After Tonight



Dissar: Egoboost Magazine

Kollade igenom blondinbellas nya tidining egoboost lite snabbt inne på tempo! Måste ju säga att jag blev riktigt förvånad... Hade förväntat mig något riktigt proffsigt och en snygg design och layout. Vad jag möttes av var 5 hela sidor med reklam, innan jag ens kom till innehållsförteckningen som förövrigt såg för jävlig ut! Så waaaay för mycket reklam och waaaay för tråkig och oproffsig design. Skulle kunna gjort en mycket bättre tidnings layout och jag är inte ens utbildad. ;) Nu kan jag inte bedöma det skriftliga innehållet (förutom all denna reklam) eftersom jag bara bläddrade igenom sidorna för att kolla på designen! Tycker om Blondinbella och läser hennes blogg dagligen... Hon gör ju så många roliga saker och har alltid nya projekt på gång...Men just hennes tidning blir nog ingen hit! :/

176 sidor!! Hur många av dom var bara reklamsidor? ^^

Dag 20 – Mina förebilder

Jag har nog aldrig haft någon förebild direkt... Har ju flera som ger mig inspiration (mestadels bloggare), men ingen förebild. Bloggare som ger mig inspiraton då, är mest humorbloggare! Egoinas och Spiderchick e ju mina favoriter! Tycker världen behöver mer humor och glädje! Tänk vad tråkigt att alltid va seriös och aldrig va ironisk eller skämtsam...Som en politiker...måste vara ett fruktansvärt tråkigt jobb!

Från fotostudion

Uppgiften var att fota bilder till annonser :D

Dag 19 – bästa skådis

Om jag ska välja en svensk skådespelade då blir det absolut Mikael Persbrandt! ;)

vääärme!

Ledig idag! :) Sitter på altanen och dricker ramlösa och hjälper min älskling med lite skoluppgifter som han ligger efter med! Han tar ju snart studenten! :D

Annars jag jag solat lite idag och åker in till stan senare för att kolla på kök till lägenheten med pappa!


Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Hmm... När jag rev ner 10 klädställ på Lindex när jag va 12! Eller när jag rev ner massa skyltdockor på Team sportia igår! Eller när jag råkade skriva "Hoppas du får kuk i helgen!" till en kompis i fredags....(Menade såklart kul..(råkade faktiskt skriva kuk igen, men som tur är kan man ju ändra efter man publicerar här!).) Det va ju också lite pinsamt! Råkade till och med skriva en parantes i en parantes vilket också kan anses vara lite pinsamt. Jag är en grymt pinsam person att umgås med! Så vet ni :D

Piinsamt

ÅH!

Hatar när man läser en blogg... Sen blir det ingen uppdatering på några dagar, sen skriver dom värsta inlägget om att man är ledsen, orolig, mycket känslor just nu, förbannad och besviken... Meeeen vill inte ta upp det i bloggen! Nehepp... Nyss det du gjorde, förutom att skriva varför för att göra dina läsare lite väl oroliga och nyfikna? Jag följer ungefär 25 bloggar varje dag och 5 utav bloggarna har skrivit ett sådant inlägg idag... Tråkigt att bara få höra A och inte B. Då är det bättre att inte säga något alls.

Bilden va för go iaf ;D


Mer nytt!


Bikini, H&M 49 kr del!!


Halsband, Gina tricot 99 kr!

Dag 17 – Barndomsminne

Jag har jätte många fina minnen från när jag var liten! Mest från Norge såklart eftersom jag bodde där tills jag va 12! Men också från när jag va i Borås på semester hos farmor och farfar och lekte barnhem med carro! ♥

Jag och min bästa kompis på min första skola i norge!

Jag och Simon på norges national dag! :D

Jag läser sagor för lille caliin ;)

Stolt storasyster antar jag x) Skulle sett bilden som togs när carro fick hålla simon! Jag hade världens tjurigaste min!



lite kläder!







Dag 16 – Humor

Sjuk rolig humor har jag :D Björn Gustafson är nog roligast! Fast Robert e också rolig >.<





Sommar Kläder

Idag har det blivit en massa shopping! :D Shoppade en massa sommarkläder... mest på H&M och Gina tricot! Är så svårt att ta fina bilder när det är mörkt ute, så jag tänkte fota vad jag köpte imorgon istället. :)

Ikoner

Huuur gulliga ikoner har inte jag på mitt skrivbord då? ^^ Klicka in dig här för att ladda ner massa gulliga ikoner gratis båder för mac och PC!


Dag 15 – Mina drömmar

Få va med i Kalle och chokladfabriken.



Bääästa låten


Kama Ahava - Kobi Peretz

Hittade denna grymma låten på min spellista idag! Kommer bli min sommarplåga. Den är på hebreiska och får mig att sakna Israel sjukt mycket! Kama Ahava betyder Hur mycket kärlek. ♥

Spontanköp!


Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Jag tror inte jag har så många dåliga vanor faktiskt! Men jag sitter en hel del framför datorn... det kanske kan vara en last ibland. Men det är bara när jag och älsklingen är ifrån varandra och då vill jag ju chatta och skypa med honom, så jag har ju faktiskt en bra ursäkt! ;)


Tygskor!

Köpte ett par vita och ett par blåa tyg skor på team sportia idag! 199 kr för båda :D



Solbränd

Blev typ inte brun alls igår kändes det som! Så eftersom vi slutade tidigt i skolan idag så åkte jag och Paula och solade där igen ;) Utan solkräm den här gången... och jag blev solbränd...väldigt solbränd x) Aja..bättre det än att inte få nån färg alls.

Sen köpte vi skor! HAHA XD När vi skulle prova dom så satte Paula sig på ett visningsbord men kläder och visningsdockor på.... Sen satte jag mig där också.... och jag satte mig där det inte fanns nått stöd! Ja ni kan ju räkna ut fortsättningen själv. ^^ Skiten ramla och dockorna flög... Sen kom hon som jobbade där och började ställa upp allting och Paula sa till henne: Oj, ska hjälpa dig lite!
Hon svarar surt: Jag göt det gärna SJÄLV.
Happ (a) Inte första gången något sånt händer mig...

Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

• Mitt larm går på 06.05
• Snoozar till 06.45
• Går på toa och borstar tänderna
• Klär på mig
• Sminkar mig och fixar håret
• Går o äter frukost 07.30
• Går till bussen 07.40
• Bussen går 07.45
• Bussen kommer till skolan en halv timme senare
• Pluggar tills 11.20 då har vi lunch
• Köper klubba
• Pluggar till 3 ungefär!
• Sen är det väldigt olika vad jag gör, kanske solar, shoppar, fikar, jobbar eller åker hem!
• Sitter vid datorn
• Kollar på film tills jag somnar typ
• Roligt att läsa va? :D haha


Nya skooor!

Visar er lite senare! :D

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

• Jag älskar att lyssna på manele: (Zigenare musik!)
• Jag har ägt orange blommiga tights (Jag var 5 år men ändå!!)
• Mitt första rum var rosa... 2: blått...3: lila...4: rött...5: rosa och lime grönt...Samma färger på 2 rum till... Och nu rött!
• Jag har aldrig varit i Finland x) Inte för att jag vill heller
• Det här var sjukt svårt
• Jag har nästan blivit dödad av en häst
• Jag låtsades att jag ramlade ner från min våningsäng när jag var liten... Så mamma skulle tycka synd om mig!
• Min första puss (på munnen) fick jag när jag var 2.
• Min första kyss fick jag när jag va 16.
• Jag skulle egentligen haft en tvillingsyster!

Och jag ljög om tvillingsystern!

My day

Kom nyss hem! Idag har jag varit i skolan i två timmar ungefär då vi hade foto! Sen åkte jag och Paula till Sunhouse och solade! :D Första gången jag solade solarium x) Trodde skiten skulle flyga iväg när fläktarna satt igång, haha! Men det var ju jätte skönt! Köpte ett solkort på 10 gånger, så jag hinner bli lite brun innan sommaren! Sen tog vi en liten fika innan jag åkte iväg och jobbade nån timme!

Dag 11 – 5 Bästa bilder jag har fotat

Jag har ju fotat så många bilder! Svårt att bara välja 5. Har de flesta bilder på min hårddisk så fick ta de 5 bästa från min dator! :)




Vad tycks?

Före:

Efter:


Ny design på G

Fixar en ny bloggdesign, så bloggen kanske ser lite konstig ut för tillfället!  So ya know ;)

Take a bow


Dag 10 – Bloggfavoriter

Jag följer rätt många bloggar faktiskt! Dom riktigt kända bloggarna som jag följer är: Kenza, Blondinbella, Egoina, Fokis och Isabelle! Bloggar som Kissies, paow, amir, dessie och gänget följer jag absolut inte!

Bloggarna ovan är några av mina favoriter!
Lady dahmer
Har inte följt hennes blogg så länge! Men jag tycker hon är väldigt rolig, vågar stå ut från mängden och skriver läsvärda inlägg!

Things You Remember
Fotar grymma bilder som är söta och lite romantiska!

Passion 4 baking
Bakar flera gånger per dag och lägger ut fina bilder och recept! Norges största bakblogg!

Caroline
Kusin pralin ♥ Kul o kolla vad hon håller på med om dagarna!

Emmy Goodwin
Kreativ och rolig tjej som är duktig i photoshop och blir alltid fin på bild!
Tinker Bella
Grym fotoblogg, skulle dock önska att hon uppdaterade lite oftare!

Spiderchick
Hon fåt till grymt roliga inlägg utan att ens försöka verkar det som! Tummen upp för humorbloggar (Y)

Veronica Maggio




Tycker om hennes låtar faktiskt! Texterna känns väldigt väl genomtänkta. :) Märkt att låtar på Svenska börjar bli allt mer bättre? Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros, September, Petter Alexis och nu Veronica Maggio! We like it ♥

Dag 09 – Vad jag äter och dricker

Vad äter och dricker jag inte??? xD haha. Ne men jag tycker ju faktiskt om det mesta! Tycker det är kul att smaka på mat som man aldrig har ätit innan och så! Vad äter jag helst då? Kycklig är gött! pommes, pasta, thai och kina-mat är ju också sjukt gott!! Och att dricka tycker jag om ramlösa (smultron, jordgubb/lime och skogshallon är bästa smakerna), espresso choco och fanta wildberries är också goooa drycker!



Photobucket Photobucket