Frågor och svar om gelé naglar

Är det svårt att göra egna gelé naglar?
Nej, det är inte så svårt! Första gången jag gjorde det så tog det ett bra tag, men det blev ändå ett bra resultat. När man har gjort det några gånger så går det ju lite snabbare eftersom man vet hur det går till. ;)

Varför använder du lösnaglar??
Mina egna naglar är väldigt tunna och blir lätt mjuka och går av. Skulle aldrig fått långa naglar om jag hade mina egna och jag älskar att ha långa naglar!! Så lösnaglar är ett jätte bra alternativ tycker jag!

Vad är skilnaden på vanliga lösnaglar och gelé naglar? :)
Vanliga lösnaglar är ju de som tecker hela nageln och som bara fästs med nagellim. De brukar hålla en vecka eller mindre, beror på hur du använder händerna! Gelé naglar är bara tippar man fäster längst ut på nageln och applicerar sedan 3 lager med gelé och gelé activator för att bygga upp din egna lösnagel fast med ett naturligare resultat! Det är lätt att skada nagelbanden när man använder vanliga lösnaglar och naglarna kan bli skadade.

Vart kan man köpa sånna naglar och vad kostar dom?
Du kan hitta dom på H&M, Åhlens, Lindex osv.... :) De kostar mellan 149 - 159 kr för ett start kit från Depend som innehåller både naglar, filar, gelé och activator!

Håller dom länge?
Jag brukar ha mina naglar en månad. Under den månaden har kanske någon nagel ramlat av, men det är bara att limma fast med nagellim igen, om du har nagellack på naglarna skippar du gelé och activator, nageln sitter ändå! :) Jag brukar byta nagellack design någon gång i veckan, så efter en månad så börjar naglarna bli fula eftersom jag slarvar ibland och inte tar bort nagellacket innan jag tar på ett nytt! (Kom ihåg att använda en acetonfri borttagare så inte naglarna försvinner när du tar bort lacket!)

Hur tar du bort naglarna?
Efter en månad så sitter inte naglarna lika bra så då brukar jag peta bort tipparna innan jag doppar fingrarna i aceton för att få bort gelén som sitter kvar! Går inte allt bort så kan du försöka att fila bort resterna lite försiktigt!

Här är mina nuvarande naglar! Blev en leopard inspireerad design den här gången! :D

Kommentarer
Charlotte Linander

Hejsan hejsan

ville bara tacka så mycket för ditt inlägg om gele naglar snubblade över det av en slump igår och blev så intresserad av det så jag gick ut o köpte ett kitt idag :) supernöjd blev jag :) så tack för tipset :)Mvh Charlotte

2012-02-08 23:16:22
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Photobucket
RSS 2.0