shopping daY

Hejsan! Har varit en riktigt rolig dag i dag! 

(Vet inte varför.. Men all text jag skrev här i går är borta..!?!) 

Var iaf i knalleland i går på shopping med kusinen...♥









090729

God kväll...Eller vad man ska säga nu på denna tiden av dygnet!? xD Har nyss flätat 20 små flätor i carros hår...Så är lite öm i fingertopparna.. :p Själv fick jag én fläta.. xD Men är nöjd med den.. >.< Annars har vi varit på Erikshjälpen i Skene idag! Mycket folk och lukter.. haha ^^) Köpte bara två filmer till Samuel.. :-) Sen när vi kom hem bakade vi en sockerkaka och drack te från stooora koppar.. Fick plats med 6 dl vatten i en kopp..Så fattar att jag måste på toa nu -.-



Tja..Inte så frestande på videon kanske? Men det blev ju inte såååå illa i verkligheten?? Riktigt god var den iallafall ^^) Till och med farfar vaknade upp ur sin djupa sömn av den frestande doften xD haha! 



Jo jusst det...Får inte glömma att vi har plockat alla svarta vinbär från vinbärsbuken.. xD Kladdigt..Och tycker ändå inte om dom..Men farmor hade ändå tänkt göra nåt av dom..Typ gelé eller saft ;-)



I morrn tänkte vi oss till knalleland..Så håll utkik efter nya inläggpå bloggen ;-) Får ni se mina fynd..Om det blir nån..Vilket jag tror det blir då men.. >.<

God natt söta ♥




 

Erik Linder

Han som enligt mig kommer bli sveriges nya stjärnskott inom kort. Han har ett bra utseénde, skriver bra låtar och inte minst så sjunger han bra! Påminner mig faktiskt lite om Ted Gärdestad...


Lite om Erik:

Den före detta budbilsföraren Erik Linder var en helt vanlig 27-årig kille från Tyresö utanför Stockholm innan han med sin känslofulla stämsång blev tittarfavorit och finalist i succé-tv-programmet Talang 2009.

Erik började sjunga i tidig ålder och storasyster Anna fick med honom i skolkören när han var sju år gammal. ”På Lucia i årskurs ett fick jag sjunga Staffan-solot och efteråt kom en pappa fram och sa “fortsätt med den fina rösten”.  Jag tror att uppskattning är som bränsle, att få höra att man gör något bra får en att vilja fortsätta. Dessutom var det ju riktigt kul att sjunga. Så jag fortsatte.”

I andra klass gick Erik med i gosskören och blev kvar där i tio år för att så småningom studera vidare i diverse musik-, sång- och teaterklasser. Musik och sång har alltid haft en central del i Eriks liv men det är först nu som hans stora dröm går i uppfyllelse.

Om debutalbumet ”Inifrån”:

”Jag älskar att sjunga på svenska. Det känns ofattbart och jättespännande att få göra ett album! Tänk att jag får göra precis den skivan jag alltid drömt om att göra. Superbra låtar på svenska, och mycket vikt på sången. Det är en ära att få tolka dessa fantastiska sånger. Att ens tänka sig att en skiva med min bild på ska stå i butiken känns helt overkligt och jättestort!,” säger Erik.

 

 

 




Tjoo ^^)

Är verkligen as trött nu... -.- Varit på badhuset i ett par timmar på förmiddagen, sen har det blivit lite shopping i stan! Självklart gjorde jag en hel del fynd! ^^) Tog bussen hem typ 16.40...Så då var det lagom att käka lite! Nu tänker vi nog bara slappa lite..Typ lyssna på lite musik och surfa lite kanske..eller fixa naglar? :-)

Dagens outfit!
Jeans tights från Gina tricot - 99,-
tröja/tunika från Gina- 99.- (Om jag inte minns fel..)
Jeans jacka från H&M- (Present..Så vet ej riktigt!)


Tröjan är ett av mina fynd i shopping påsen ;) 149,- På Gina!


Annars köpte jag ett par nya jeans tights i ljus denim från Gina.. 199,-
Nytt nagelack från lindex..25,-   , Samt en hudkrem från Loreal 69,-

Varit en rolig och mysig tisdag ^^)    Och det bästa är att den fortfarande inte är slut!  ♥
 







Hemma dag

Har varit en hemma dag i dag... Ganska tråkig..Men ändå mysig! ♥ Jag och kusinen har spelat allt från kortspel till Yatzy ;) I morgon ska vi iallafall till badhuset! Längesen jag bada nu så det ska bli kul!, har ju ändå inte badat i sjön än denna sommaren.. :-( Men får bada i pool tills det blir lite sol ute! Det är nog det värsta med att sommarjobba!! Jag jobbade i 4 veckor..3 av dom 4 veckorna var det strålande sol..Och nu är det bara regn och skit :-( Blir ju inte att man orkar att ligga och steka på stranden efter jobbet varje dag direkt. 



Nu i kväll har vi allafall varit hemma hos mig lite..Kollade på Beck och åt mammas citronkaka! Mummms ^^)



Skriver mer i morgon..Tänker gå i stan efter badhuset ifall det blir bra väder! Så det kanske blir lite shopping fynd ^^)








Halvblodsprinsen

Har haft en riktigt bra dag idag! Först körde farmor in mig och carro till stan (i regnet!!) Sen gick jag och carro till orion och fikade...varsin budapest! ^^) Göttegrisar som vi är så köpte vi en massa godis sen också som vi skulle käka på bion! Filmen var verkligen jättebra!



Nog den mest känslosamma Harry Potter filmen som har kommit ut hittills tycker jag... Vet faktiskt inte vad jag ska ge den?! Ger den nog 4,5 av 5 stjärnor..Om det går xD Nu på kvällen har vi bara tagit det lungt..Läst tidningar, käkat godis..och skrattat en hel del, som vanligt ^^) ♥ Nu har ju duschat och carro flätar mitt hår! 


(Tyckte ändå att bio biljetterna var rätt dyra..Eller?)


God natt då..♥  Boggas i morrn!










Bild uppdatering!

Fått tbx min mac i dag :-D Så får väl uppdatera då! Kommer några mobilbilder nedan ;) På söndag ska vi se Harry Potter på bio...Så har nu sett första Harry Potterfilmen som en liten uppdatering för min skull som inte alls är så insatt i alla Harry Potter filmer och böcker...Men den verkar bra, så det ska allt bli kul!

Mina naglar! Carro (carzzo.blogg.se) fixade manikyren ;-)  (Närbild kan man ju säga...hah ^^)

Sorry för lite suddiga mobilbilder...Men här är iaf tjejerna i "tre S" Asså sonja, sanna och shirley ;)
Dom var i Borås i torsdag!! 

Annars har jag köpt ett par nya tights jeans ;) (Vita!) 99 kr från Gina! 
Fick lön i dag så blir nog lite mera shopping nu till veckan kan jag tänka mig! Så det blir kul! ♥








Shopping

Sorry för en sen uppdatering...Men shit  happens..Som typ att min mac är inne opå service!!! Gick av en flik i går så fick åka in till machuset och lämna in den!! Den är ju inte ens 1 år gammal ju! Men får den ju tbx typ nästa tisdag..Vi får se om jag klarar mej -.- Får sitta på farfars CP-PC så länge xD

Men idag har jag och kusinen iaf varit på shopping! Provade en massa kläder på Gina Tricot!! Massa fiiint <3 Men man kan ju inte köpa bara för att köpa.. -.- Men jag köpte ju den gråa t-shirten ni ser på bilden nedan.. 99 kr :-)



Den vita där blev ju mer som en klänning än en tunika...Så skippade den..Kostade bara 49 kr annars! :-)
Byxorna jag har på mig på bilden kostade 199 kr- Tänker köpa när jag fått lön!!



Ha en trevlig dag än så länge..Så får vi ser när nästa uppdatering kommer! Carro ska hjälpa mig med lösnaglar nu snart..Sen ska vi se på selskapsresan med ;) ♥





Fototävling!

Jag är med i en fototävling på bloggen: http://saandraj.webblogg.se/ 

Man kan vinna: 1 plats får 4 valfria utskrifter från extrafilm.se + sin vinnande bild.
     2 plats får 2 valfria utskrifter från extrafilm.se + sin tävlande bild.
                             3 plats får 1 valfri utskrift från extrafilm.se+ sin tävlande bild.

Skicka in din bild/er till [email protected].

Dina bilder ska vara inom en utav dessa kategorier:
Natur-människor-djur eller detaljer. Mer info på http://saandraj.webblogg.se/  

Skicka in dina bästa bilder du med! Tävlingen pågår t.o.m. 24 juli kl 12.00 .






Ice age 3

Hej alla ♥ Har precis kommit hem från stan..Jag och min lille brorsa Samuel har varit på bio och sett ice age 3 :-) Den var riktigt rolig! Det var nog jag som garva mest i hela salen...haha xD 

Min kusin kommer hit från Gothia cup sen! ♥ Ska bli kul! Kanske kommer några modellbilder sen nån dag med..Hon är ju så fin! ♥ Men ha nu en fortsatt bra lördag!










Hollywood hair ;)

Ska på bio i morrn så ska zowa nu xD Är verkligen as trött -.-

.<3

Grattis Viktoria på 32 års dagen :-) (dubbelt så gammal som mig... xD.hmm) ♥ Kållar in henne på tv..Stackars Daniel..Han ser allt lite vilse ut där han sitter! Men han vänjer sig nog snart! :-)

Tänkte annars se på film i sängen nu.. :p Vet inte riktigt vilken än..Men det löser sej ;)

Ett totalt värdelöst blogginlägg från Helen i dag med..Så blir det när man har lite långtråkigt xD





Tarzan...

Jag och Samuel har precis sett Tarzan på VHS film! ♥ Riktigt mysigt..Jag har i och för sig alltid varit kär i Tarzan xD
Tänkte söka upp lite om det fanns någon som kunde gemföras med Tarzan..Och jag tror jag har hittat några ;)

Inte så illa faktiskt.... :-P Nej nu ska jag sluta drömma och tänka på kvällsmat i stället..Ska upp tidigt i morrn ;)

 

 

 



Sunday

I morrn börjar jag då på min sista arbets vecka!! Tänk vad lycklig man är sen när man ska cykla hem på fredag eftermiddag :-D Wohoo! Men en dag i taget...I dag har jag sovit lääänge och tagit igen mig efter gårdagen på Liseberg! Det var roligt, regningt, lååånga köer och en massa folk! Men det hör ju ändå till... :-) 

Har lusst att göra om designen på min blogg igen...Kommer designa om bloggen lika många gånger som jag möblerar om mitt rum tror jag..Vilket betyder en gång i månaden... :p hehe ^^)

Nej nu tänker jag gå iväg och göra lite nytta..Som att gå ut och fota eller iallafall få rumpan ifrån stolen och bort till tv'n xD 

Här kommer lite bilder jag fotade på en snubbes födelsesdag i går!!


Han blev både glad.....


och lite...förvånad.. :p







Converse

 Nu är det fredag och helg!! :-D Sen är det ju bara en vecka kvar att jobba! Woohoo ¢
I morrn blir det lisse för min del..Ska fira Simons 12års dag..Så det blir väl mÿsigt! Ska nu gå upp och se lite på tv.. Sen kommer ju familjen hem från Danmark kl. 19. Så får väl fixa till det lite här hemma också..Men ärligt talat så är jag mycket ryddig av mig! Har typ bara skrotat ner lite i tv rummet :p 


Hittade förresten ett par strumpor på webben förut..Snygga va? Och inte minst mycket billigare än riktiga converse xD 





Regnigt >.<

Precis kommit hem från jobbet! Farmor körde oss både dit och tillbax..Tur det för nu är ösar det!
Nu tänker jag äta pizza, sen tänker jag städa lite! :) Typ tvätta kläder och kanske möblera om mitt rum igen! Skit kul att prova lite nya grejer..Tänk när jag får min egen lägenhet....Den kommer se annorlunda ut varje gång nån kommer och hälsar på >.<

Kålla in min fina frisyr ... Haha..As stolt över att ha gjort en sån för första gången i mitt liv själv!! Vad heter det på svenska?
I norge säger man ¨Kina fletter¨ :-)




Michael Jacksons funeral

Nu sitter jag och ser på Michael Jacksons begravning på tv 4..Riktigt sorgligt; han var trots allt "King of pop"

 

 

R.I.P Michael Jackson.. We miss you.

 

 

 





Visingsö

Här ser ni ett bildspel från gårdagens resa till Visingsö! Riktigt mysigt..Nu sitter jag och käkar polkagrisar från Grenna, som vi köpte på hemresan >.< Vi bloggas <3 




Me ♥ ramlösa

Fredag och helg!! Kan det bli bättre?? :-D I morrn ska hela familjen till Visingsö! Ska nog bli mysigt.Tar med mig min kamera såklart så det blir nog ett par bilder att se fram emot senare i helgen!

I dag har jag handlat också, inför nästa vecka! Ska bli riktigt roligt att få vara ensam hemma i 5 dagar typ! Har köpt 5 olika sorters ramlösa xD Min absoluta favvo är nog hallon ;) ♥ I går såg jag på ¨Natt på musét¨! Riktigt bra..I kväll kanske jag ser två'an ;) Nu får ni ha det så gött så skrivs vi!

Vad tycks om mitt ramlösa glas? Lyxigt va?? :p



HISSER og DISSER

Kjære ¨saltogpepper¨! Jeg antar at du snakker norsk? :p Great (Y)
Så dette inlegget er for deg..Skriv gjærne myspace siden din om du vil at jeg skal stikke innom en tur :-)

Tenk at det er fredag i morgen! :-D Digg! Har aldri sett så frem i mot helgen så mye som jeg gjør nå som jeg jobber! Så da er det jo extra kos når det endeli nærmer seg helga! Nå har jeg jo bare to uker igjen å jobbe også..Så ser jeg frem i mot en måneds sommer ferie! 

Det er sykt varmt hær og jeg skal gjøre litt gøy ut av det hele..
En HISS eller DISS! :-D Hva som er positivs og negativt med sommeren! 

Mygg, knott og andre småkryp- DISS
Aircondition- HISS
Is- HISS
Håret krøller seg uansett hva man gjør med det...- DISS
Mye fint å ta bilder av- HISS
Bading- HISS
Alle venner er på sommerferie- DISS
Masse fine sommerklær i butikkene- HISS
Sola er for varm å sole i- DISS
Men brun kan man jo bli likevell- HISS
Ikke så mange tv serier går på tv- DISS
Jobbe- DISS
Lønnedag- HISS

Sånn kan man egentlig drive på for altid..Men jeg tror jeg stopper for nå..Men dere får gjærne skrive hva dere Hisser og disser med sommeren! Alltid like gøy å lese! <3 



Hmm..Årets sommerbilde kanskje?? :-)



Photobucket Photobucket