Mycket jobb, lite blogg!

Heej! :) Längesen! Har varit fullt upp med jobb i det sista eftersom jag har fått massa extrajobb på H&M! Idag har jag iallafall ledigt, det var ett bra tag sen! Idag har jag städat lite, lagat mat, slappat framför grey's anatomy och fixat nya naglar!

Oreo Cupkakes!!


Gjorde Oreo Cupcakes här om dagen! Jätte goda blev dom också. ;)
Frostingen gjorde jag av philidelphia ost, vit choklad, det dom är emellan oreo kakorna och av florsocker!

Är man kreativ så är man!

Min ganska tråkiga men roliga middag bestod av fiskpinnar, ris, gurka och avokado! Idag har jag jobbat hela förmiddagen och sen blev det några maskiner med tvätt! :)

Det är ett indianläger ser ni väl! :D


Frågor och svar om gelé naglar

Är det svårt att göra egna gelé naglar?
Nej, det är inte så svårt! Första gången jag gjorde det så tog det ett bra tag, men det blev ändå ett bra resultat. När man har gjort det några gånger så går det ju lite snabbare eftersom man vet hur det går till. ;)

Varför använder du lösnaglar??
Mina egna naglar är väldigt tunna och blir lätt mjuka och går av. Skulle aldrig fått långa naglar om jag hade mina egna och jag älskar att ha långa naglar!! Så lösnaglar är ett jätte bra alternativ tycker jag!

Vad är skilnaden på vanliga lösnaglar och gelé naglar? :)
Vanliga lösnaglar är ju de som tecker hela nageln och som bara fästs med nagellim. De brukar hålla en vecka eller mindre, beror på hur du använder händerna! Gelé naglar är bara tippar man fäster längst ut på nageln och applicerar sedan 3 lager med gelé och gelé activator för att bygga upp din egna lösnagel fast med ett naturligare resultat! Det är lätt att skada nagelbanden när man använder vanliga lösnaglar och naglarna kan bli skadade.

Vart kan man köpa sånna naglar och vad kostar dom?
Du kan hitta dom på H&M, Åhlens, Lindex osv.... :) De kostar mellan 149 - 159 kr för ett start kit från Depend som innehåller både naglar, filar, gelé och activator!

Håller dom länge?
Jag brukar ha mina naglar en månad. Under den månaden har kanske någon nagel ramlat av, men det är bara att limma fast med nagellim igen, om du har nagellack på naglarna skippar du gelé och activator, nageln sitter ändå! :) Jag brukar byta nagellack design någon gång i veckan, så efter en månad så börjar naglarna bli fula eftersom jag slarvar ibland och inte tar bort nagellacket innan jag tar på ett nytt! (Kom ihåg att använda en acetonfri borttagare så inte naglarna försvinner när du tar bort lacket!)

Hur tar du bort naglarna?
Efter en månad så sitter inte naglarna lika bra så då brukar jag peta bort tipparna innan jag doppar fingrarna i aceton för att få bort gelén som sitter kvar! Går inte allt bort så kan du försöka att fila bort resterna lite försiktigt!

Här är mina nuvarande naglar! Blev en leopard inspireerad design den här gången! :D

Sommar ju ;)

Försöker att inte va så mycket på datorn nu eftersom det är sommar och sol! :D Den här veckan har ju älsklingen varit lite ledig också så vi har hittat på lite saker tillsammans, var bl.a. i Hällevik och i Kristianstad! Och nu i helgen har lillebror varit här och myst! Vi har ätit massa glass och varit i djurparken och kollar på massa filmer! I veckan som kommer blir det en hel del jobb, och lite pyssel i lägenheten tror jag! ;)

Håller på att svara på alla frågor om gelé naglar! Det går sakta men säkert frammåt! hehe ;)


Photobucket Photobucket